reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oczywoscie, w ciagu tych 3 lat mialam duzo badan i zabiegow ale z tego co mi tutaj dziewczyny pisaly, starsze niz pol roku nie beda brane pod uwage. Stad moje pytania. I tez uslyszelismy nie ma na co czekac" in vitro. Dlatego tutaj jestem. Trzymam kciuki by szybko sie Wam udalo.

No tak, muszą być aktualne. Nie martw się, wszystko Ci wyjaśnią. Trzymam kciuki!

reklama
nie zazdrość, doczekasz się :)
heparynę też bierz ;)
oczywiscie to zazdrosc w najczystszej, zdrowej postaci :) tylko pozytywne fluidy do Ciebie wysylam :p
Zamierzam wziąć wszystko co się da! Nie zapomnę jak wracałam z reklamówą leków przed stymulacją - jaką miałam bekę z siebie, że jak rasowa ćpunka jade :) i oby mnie nikt nie zobaczył :) a teraz juz sama wydzwaniam do lekarza z roznymi ciekawymi propozycjami dołożenia co tylko się da :)

Do góry