Marzycielka7
Fanka BB :)
a robilas test na wrogosc sluzu??
Nie
A na czym on polega ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a robilas test na wrogosc sluzu??
Ja niestety jestem jego posiadaczkaNie
A na czym on polega ?
Tez jestem ciekawa.Nie
A na czym on polega ?
Oczywoscie, w ciagu tych 3 lat mialam duzo badan i zabiegow ale z tego co mi tutaj dziewczyny pisaly, starsze niz pol roku nie beda brane pod uwage. Stad moje pytania. I tez uslyszelismy nie ma na co czekac" in vitro. Dlatego tutaj jestem. Trzymam kciuki by szybko sie Wam udalo.
Ogromne gratulacje i mnóstwo zdrówka dla WasHello ciotki[emoji173]️tutaj nas jeszcze nie bylo. Przelot do bazy planow w piatek o 14:28 i 14:31. Oto jestesmy: mala Zosia( 49 cm i 3360 gr) i Lennart ( 51cm i 3665 gr) Odpowiedz czy warto bylo tyle walczyc? Jest tylko jedna:Zobacz załącznik 974811Zobacz załącznik 974812
Dla niektórych nieosiągalne. To straszne, bo to jak wyrok. Jedynie chyba wtedy adopcja.... Temat in vitro powraca. Coraz więcej miast oferuje dofinansowanie, od września w całym woj. mazowieckim ma ruszyć program!Niestety ale jak się wszystko zsumuje to na prawdę wychodzą kolosalne kwoty
To jest badanie na przeciwciała przeciwplemnikowe w Twoim śluzie - ma ono sens przy naturalnych staraniach tylko - wiec w przypadku ivf bez sensu. Tutaj więcej: Link do: Test na wrogość śluzuNie
A na czym on polega ?
a wiesz cos wiecej o mazowieckim?? jakie warunki czy cokolwiek??Dla niektórych nieosiągalne. To straszne, bo to jak wyrok. Jedynie chyba wtedy adopcja.... Temat in vitro powraca. Coraz więcej miast oferuje dofinansowanie, od września w całym woj. mazowieckim ma ruszyć program!
nie zazdrość, doczekasz sięCzyli mowisz ze jechac z wszyskim na raz w ciemno??
A heparyna?? Czy sam acard cos by dal zamiast tego profilaktycznie czy nie bardzo??
Kurde jak ja Ci zazdroszcze...[emoji5][emoji5][emoji5]
oczywiscie to zazdrosc w najczystszej, zdrowej postaci tylko pozytywne fluidy do Ciebie wysylamnie zazdrość, doczekasz się
heparynę też bierz