reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Kamaaa w takim razie trzymam kciuki U mnie endo też było ok, ale po tym badaniu okazało się że jest za młode i nie dochodziło do implantacji. Co do torbiel to nie wiem, musisz zaufać lekarzowi.

@juchaa_87 dzisiaj 19 dpt ☺

@Konstancja27 trzymam mocne kciuki
Nie dziękuję:-) A co to znaczy, że Endo za młode?? Pytam bo dziś gin mówiła, że mam 9.2 to dobrze jeśli chodzi o implantacje?

reklama
Nie dziękuję:-) A co to znaczy, że Endo za młode?? Pytam bo dziś gin mówiła, że mam 9.2 to dobrze jeśli chodzi o implantacje?
U mnie endo wynosiło ok. 11 tak z 5-6 dni przed transferem. U mnie okno implantacyjny było 1 dzień później, dlatego Progesteron musiałam brać 6 dni a nie 5 dni przed transferem.

@Kamaaa w takim razie trzymam kciuki U mnie endo też było ok, ale po tym badaniu okazało się że jest za młode i nie dochodziło do implantacji. Co do torbiel to nie wiem, musisz zaufać lekarzowi.

@juchaa_87 dzisiaj 19 dpt ☺

@Konstancja27 trzymam mocne kciuki
Kochana to znaczy ze co ktorym dniu masz miec transfer ?? Jak to sie wtedy liczy w takim razie ?? Cykl naturalny czy sztuczny??

Hej laseczki , mam do sprzedania ciuszki po Amelii wszystko rozm. 62 może ktoś / coś :) 24 szt :
Strój biedronki , body długi r 7szt , spodenki 4 , 2 body fisher price , koszulka fisher , 2 body disney + 2 spodenki disney. Kurteczka jinsowa , pajacyk , polarowa bluza , sukienka. Dodatkowo czapeczka do biedronki i czapeczka disney. Całośc z kw 150zł . Reszta pepco, txt - bawełna. Jak by co priv wyślę zdjęcia.

Mam do sprzedania za symboliczną kwotę ( po udanym pierwszym podejściu in vitro ) :
- Gonal f 600 jednostek ważność do 06.2020
- gonapeptyl daily : 4 ampułkostrzykawki ważność do 05.2020
- progesteron besins 23 kapsułki ważność 02.2021
- estrofem 2 mg 22 tabletki ważność 03.2022
Śląskie z możliwością wysyłki . Kontakt przez wiadomość na forum .

Hej laseczki , mam do sprzedania ciuszki po Amelii wszystko rozm. 62 może ktoś / coś :) 24 szt :
Strój biedronki , body długi r 7szt , spodenki 4 , 2 body fisher price , koszulka fisher , 2 body disney + 2 spodenki disney. Kurteczka jinsowa , pajacyk , polarowa bluza , sukienka. Dodatkowo czapeczka do biedronki i czapeczka disney. Całośc z kw 150zł . Reszta pepco, txt - bawełna. Jak by co priv wyślę zdjęcia.
Ło... Jak księżniczka? Już duża...

Ło... Jak księżniczka? Już duża...
No nosimy juz 68 , a tak na oko ma 63cm . A urodziła się 27.02 to miała 46 więc jak na 2,5m dużo urosła ale też dużo je :) Ale taka pyzula nie jest

Załączniki

• 20190427_170825.jpg
    20190427_170825.jpg
    428,3 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry