reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Kamaaa w takim razie trzymam kciuki U mnie endo też było ok, ale po tym badaniu okazało się że jest za młode i nie dochodziło do implantacji. Co do torbiel to nie wiem, musisz zaufać lekarzowi.

@juchaa_87 dzisiaj 19 dpt ☺

@Konstancja27 trzymam mocne kciuki
Nie dziękuję:-) A co to znaczy, że Endo za młode?? Pytam bo dziś gin mówiła, że mam 9.2 to dobrze jeśli chodzi o implantacje?

reklama
Nie dziękuję:-) A co to znaczy, że Endo za młode?? Pytam bo dziś gin mówiła, że mam 9.2 to dobrze jeśli chodzi o implantacje?
U mnie endo wynosiło ok. 11 tak z 5-6 dni przed transferem. U mnie okno implantacyjny było 1 dzień później, dlatego Progesteron musiałam brać 6 dni a nie 5 dni przed transferem.

@Kamaaa w takim razie trzymam kciuki U mnie endo też było ok, ale po tym badaniu okazało się że jest za młode i nie dochodziło do implantacji. Co do torbiel to nie wiem, musisz zaufać lekarzowi.

@juchaa_87 dzisiaj 19 dpt ☺

@Konstancja27 trzymam mocne kciuki
Kochana to znaczy ze co ktorym dniu masz miec transfer ?? Jak to sie wtedy liczy w takim razie ?? Cykl naturalny czy sztuczny??

Hej laseczki , mam do sprzedania ciuszki po Amelii wszystko rozm. 62 może ktoś / coś :) 24 szt :
Strój biedronki , body długi r 7szt , spodenki 4 , 2 body fisher price , koszulka fisher , 2 body disney + 2 spodenki disney. Kurteczka jinsowa , pajacyk , polarowa bluza , sukienka. Dodatkowo czapeczka do biedronki i czapeczka disney. Całośc z kw 150zł . Reszta pepco, txt - bawełna. Jak by co priv wyślę zdjęcia.

Mam do sprzedania za symboliczną kwotę ( po udanym pierwszym podejściu in vitro ) :
- Gonal f 600 jednostek ważność do 06.2020
- gonapeptyl daily : 4 ampułkostrzykawki ważność do 05.2020
- progesteron besins 23 kapsułki ważność 02.2021
- estrofem 2 mg 22 tabletki ważność 03.2022
Śląskie z możliwością wysyłki . Kontakt przez wiadomość na forum .

Hej laseczki , mam do sprzedania ciuszki po Amelii wszystko rozm. 62 może ktoś / coś :) 24 szt :
Strój biedronki , body długi r 7szt , spodenki 4 , 2 body fisher price , koszulka fisher , 2 body disney + 2 spodenki disney. Kurteczka jinsowa , pajacyk , polarowa bluza , sukienka. Dodatkowo czapeczka do biedronki i czapeczka disney. Całośc z kw 150zł . Reszta pepco, txt - bawełna. Jak by co priv wyślę zdjęcia.
Ło... Jak księżniczka? Już duża...

Ło... Jak księżniczka? Już duża...
No nosimy juz 68 , a tak na oko ma 63cm . A urodziła się 27.02 to miała 46 więc jak na 2,5m dużo urosła ale też dużo je :) Ale taka pyzula nie jest

Załączniki

• 20190427_170825.jpg
    20190427_170825.jpg
    428,3 KB · Wyświetleń: 134
reklama
Do góry