reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja musiałam płacić za krew osobno, a za 450 zł to były 3 telefony. Może nie tyle bez sensu bo lekarz podnosił mi dawki leków, ale to tak jakbym płaciła za wizytę, więc jaki sens robić taki nadzór nad implementacją? Jak 150 zł za wizytę się płaci.
U mnie wizyta jest po 180 zł, więc nadzór nad implantacją wychodzi taniej.

@Babeczki
[emoji17][emoji26] Trzymaj sie i pedz do ginekologa, prawie 9tc to juz nie takie wczesne poronienie, trzeba sprawdzić czy na pewno dzieje sie najgorsze.... Ja jestem z lublina ale w bialymstoku w kriobanku chodzilam k.uczynskiego i on tez wykonywal mi transfer
[/QUOTE]

Dzwoniłam, to mówił, że nic nie da tu się zrobić, leki nie pomogą, nic nie pomoże. U @Elessi była taka sama sytuacja. Zatrzymanie serduszka w 8-9 tygodniu.

Dzwoniłam, to mówił, że nic nie da tu się zrobić, leki nie pomogą, nic nie pomoże. U @Elessi była taka sama sytuacja. Zatrzymanie serduszka w 8-9 tygodniu.
Kochana jak napisalas ostatnio po usg to ręce mi sie trzęsły bo poczułam jakby moja historia sie powtórzyła ale miałam nadzieje ze u ciebie skończy sie inaczej a jednak okazało sie najgorsze :-( ja chodziłam tak 10 dni zanim sie dowiedziałam ze juz serduszko nie bije i dopiero wtedy odstawiłam leki po usg które potwierdziło ze serduszko juz nie bije. Czeka cie ciężki czas bardzo jest mi przykro :-( jestem z toba całym serduchem.

To Twoje 1 dziecko? Naturalne po in vitro? Gratuluję :)
Pierwszy syn naturalna wpadka ... byłam młoda wtedy jeszcze, później długo nic ( jakieś 4 lata) dycyzja ze się leczymy - 4 lata walki ( inseminacja, cykle stymulowanie, in vitro) a za 3 miesiące mój mały naturalny cud który ma 5 miesięcy. Moi chłopcy mają 9 lat a drugi 5 miesięcy więc duża różnica wieku.❤

reklama
Kochana jak napisalas ostatnio po usg to ręce mi sie trzęsły bo poczułam jakby moja historia sie powtórzyła ale miałam nadzieje ze u ciebie skończy sie inaczej a jednak okazało sie najgorsze :-( ja chodziłam tak 10 dni zanim sie dowiedziałam ze juz serduszko nie bije i dopiero wtedy odstawiłam leki po usg które potwierdziło ze serduszko juz nie bije. Czeka cie ciężki czas bardzo jest mi przykro :-( jestem z toba całym serduchem.
Kurcze a dawalo Wam to jakies objawy ze cos moze byc nie tak?Jakies dolegliwosci?

Do góry