reklama
Cytrynka122
Fanka BB :)
U mnie wizyta jest po 180 zł, więc nadzór nad implantacją wychodzi taniej.Ja musiałam płacić za krew osobno, a za 450 zł to były 3 telefony. Może nie tyle bez sensu bo lekarz podnosił mi dawki leków, ale to tak jakbym płaciła za wizytę, więc jaki sens robić taki nadzór nad implementacją? Jak 150 zł za wizytę się płaci.
Pini88
Boze co za wyniki u mnie ostatnio byl 35Biorę luteinę 3 x 2 dopochwowo i estrofen 3 x 1, specjalnie przed badaniem miałam 10 godzin przerwy bez leków...
Nie wiem czy to dlatego że badanie robiłam po godzinie 15? Czy to ma jakiś związek?Boze co za wyniki u mnie ostatnio byl 35
Elizabeth68
@Babeczki
[emoji17][emoji26] Trzymaj sie i pedz do ginekologa, prawie 9tc to juz nie takie wczesne poronienie, trzeba sprawdzić czy na pewno dzieje sie najgorsze.... Ja jestem z lublina ale w bialymstoku w kriobanku chodzilam k.uczynskiego i on tez wykonywal mi transfer
[/QUOTE]
Dzwoniłam, to mówił, że nic nie da tu się zrobić, leki nie pomogą, nic nie pomoże. U @Elessi była taka sama sytuacja. Zatrzymanie serduszka w 8-9 tygodniu.
[emoji17][emoji26] Trzymaj sie i pedz do ginekologa, prawie 9tc to juz nie takie wczesne poronienie, trzeba sprawdzić czy na pewno dzieje sie najgorsze.... Ja jestem z lublina ale w bialymstoku w kriobanku chodzilam k.uczynskiego i on tez wykonywal mi transfer
[/QUOTE]
Dzwoniłam, to mówił, że nic nie da tu się zrobić, leki nie pomogą, nic nie pomoże. U @Elessi była taka sama sytuacja. Zatrzymanie serduszka w 8-9 tygodniu.
Marzycielka7
@Babeczki
[/
[emoji27]
Pini88
Jezeli nie bralas tabletek to jest rzeczywisty wynik zapytaj lekarza bo moze nie musisz nic bracNie wiem czy to dlatego że badanie robiłam po godzinie 15? Czy to ma jakiś związek?
Elessi
Kochana jak napisalas ostatnio po usg to ręce mi sie trzęsły bo poczułam jakby moja historia sie powtórzyła ale miałam nadzieje ze u ciebie skończy sie inaczej a jednak okazało sie najgorsze :-( ja chodziłam tak 10 dni zanim sie dowiedziałam ze juz serduszko nie bije i dopiero wtedy odstawiłam leki po usg które potwierdziło ze serduszko juz nie bije. Czeka cie ciężki czas bardzo jest mi przykro :-( jestem z toba całym serduchem.Dzwoniłam, to mówił, że nic nie da tu się zrobić, leki nie pomogą, nic nie pomoże. U @Elessi była taka sama sytuacja. Zatrzymanie serduszka w 8-9 tygodniu.
Pierwszy syn naturalna wpadka ... byłam młoda wtedy jeszcze, później długo nic ( jakieś 4 lata) dycyzja ze się leczymy - 4 lata walki ( inseminacja, cykle stymulowanie, in vitro) a za 3 miesiące mój mały naturalny cud który ma 5 miesięcy. Moi chłopcy mają 9 lat a drugi 5 miesięcy więc duża różnica wieku.❤To Twoje 1 dziecko? Naturalne po in vitro? Gratuluję
reklama
Kurcze a dawalo Wam to jakies objawy ze cos moze byc nie tak?Jakies dolegliwosci?Kochana jak napisalas ostatnio po usg to ręce mi sie trzęsły bo poczułam jakby moja historia sie powtórzyła ale miałam nadzieje ze u ciebie skończy sie inaczej a jednak okazało sie najgorsze :-( ja chodziłam tak 10 dni zanim sie dowiedziałam ze juz serduszko nie bije i dopiero wtedy odstawiłam leki po usg które potwierdziło ze serduszko juz nie bije. Czeka cie ciężki czas bardzo jest mi przykro :-( jestem z toba całym serduchem.
Podziel się: