U mnie to było trochę inaczej tzn. ja nie wykupowałam weryfikacji bo stwierdziłam że 3 dpt to trochę bez sensu i robiłam sama 7 dpt, 10, 12 i 16 dpt, wizyty mam w Bydgoszczy, ale punkcja i transfer był w Gdańsku, bo w Bydgoszczy nie robią.Właśnie doczytałem że jesteś już po 3 weryfikacjach? W którym mieście masz wizyty?
reklama
Elizabeth68
Fanka BB :)
na poprzednim usg zarodek był 2 tyg mniejszy niż wskazuje transfer oraz serce biło 90/min a powinno chyba jakoś 100 już.Nie mialas usg tylko beta spada?Kurcze a czemu robilas kontrolna bete, I jaki bylnpowod do niepokoju?Wspolczuje I duzo sily zycze
Więc zrobiłam betę kontrolną i wyszło co wyszło. Nie będę się zamartwiać już przez całą majówkę co dalej, bo wiadomo, że nic dalej.
Elizabeth68
To Twoje 1 dziecko? Naturalne po in vitro? GratulujęWitajcie dziewczyny. Czasami Was czytam ale brak czasu aby napisać. Chciałabym Was podtrzymać na duchu...dodać siły i wiary. Jestem szczęśliwa mamusia, cud naturalny po in vitro. Walczcie, podnoście się po porażkach ,uwierzcie mi ze warto. Też swoje przeszłam i wypłakałam... a teraz budzi mnie codziennie rano uśmiech mojego młodszego synka. Czasami brak sił i zasypiam w ciągu 5 minut ... Tak jak dzisiaj i zupka się przypaliła kochane nie poddawajcie się ❤
Justyska13
Cytrynka122
Oj tak beta w 3 dpt jest bez sensu. To kawałek miałaś do przejechania. Ale było warto. Trzymam kciuki za pozytywne wizytyU mnie to było trochę inaczej tzn. ja nie wykupowałam weryfikacji bo stwierdziłam że 3 dpt to trochę bez sensu i robiłam sama 7 dpt, 10, 12 i 16 dpt, wizyty mam w Bydgoszczy, ale punkcja i transfer był w Gdańsku, bo w Bydgoszczy nie robią.
Justyska13
no mam nadzieje że już nie wrócą ale będe musiała to skontrolować.Miałam całkiem niedawno ten ból jest porównywalny z bólem porodowym.Jak pojechałam na ip to nic nie zrobili bo to musi samo wyjść tylko w cięższych przypadkach rozpraszają laserowo.Muslam dwa napady krótkie narazie nie wróciły
7.05 wizyta u lekarza także zobaczymyOj tak beta w 3 dpt jest bez sensu. To kawałek miałaś do przejechania. Ale było warto. Trzymam kciuki za pozytywne wizyty ❤
Justyska13
wpisałąm w kalendarz7.05 wizyta u lekarza także zobaczymy
reklama
Jest szansa ze albo furagina juz oczyscila mocz i bylo jakies zapalonko a juz go nie ma.Zobacz załącznik 967596dziewczyny to wynik moczu, tragedii nie ma, wiec nic z tego nie rozumię
A moze byc tak (co wiazalabym z tym napadem kolki nerkowej) ze albo masz jakis kamyczek nerkowy albo piasek w nerkach. Taki schodzacy z nerek piasek lubi dawac objawy jak zapalenie pecherza bo podraznia.
Branie furaginy nie zaszkodzi w tym przypadku. Trzeba pociagnac kuracje z tydzien conajmniej.
Do tego zurawina, fitolizyna (ohydna ale dobrze wyplukuje).
I generalnie po takim napadzie kolki i objawach ze strony pecherza przeszlabym sie na jakas wizyte do urologa i usg.
Mi sie np okazalo ze mam kamien nerkowy.
Podziel się: