Pini88
Fanka BB :)
Ktory tydzien? KochanaSuper wiadomości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktory tydzien? KochanaSuper wiadomości
9+5☺ z usg a 9+6 z ostatniej.wizyty☺Ktory tydzien? Kochana
10 maja mamy usg genetyczne zmniejszamy lutinus bo lekarz mowi ze jakbym dalej takie dawki zazywala.to bede wymiotowacA te badania pappa zawsze sie robi?Ja najpóźniej z was wszystkich. No nic. Trzeba czekać i nie stresować maleństwa.
@Pala [emoji110][emoji110] daj znać jak tam po wizycie.
Oo super9+5☺ z usg a 9+6 z ostatniej.wizyty☺
29mm? w 9+5?Kochane ja po wizycie juz malenstwo sie rozwija prawidlowo mierzy 29 mm☺ 10 maja usg genetyczne mamy I zrobic badanie dwoch bialek ktore je uzupelnia te badania☺
Żadnych :-(Kurcze a dawalo Wam to jakies objawy ze cos moze byc nie tak?Jakies dolegliwosci?
Tak a malo?Czy jak?29mm? w 9+5?
aaaa, nieważne, coś mi sie pomieszało ;P soki, nie chciałam cie zestresowaćTak a malo?Czy jak?
Tak a malo?Czy jak?
Blondasku w sumie nie wiem... chyba nie powinno przeszkadzac, ja sie nie przejmowalam tym bo u nas 0 szans na naturalsa.Mam nadzieje, że i u mnie będzie to już normalny cykl i będzie można zrobić A jak to jest z naturalnymi staraniami jeżeli miało by być crio? Jedno drugiemu nie przeszkadza?
Jeden podany. Coś widocznie w rozwoju poszło nie tak. 6 maja wizyta i dowiem się co robić dalej.
Bardzo mi przykro. Tak to wygladalo po usg, ale nadzieja umiera ostatnia... tez to przeszlam lo 2gim transferze. Trzymaj sie.na poprzednim usg zarodek był 2 tyg mniejszy niż wskazuje transfer oraz serce biło 90/min a powinno chyba jakoś 100 już.
Więc zrobiłam betę kontrolną i wyszło co wyszło. Nie będę się zamartwiać już przez całą majówkę co dalej, bo wiadomo, że nic dalej.
Zgadzam sie z przedmowca Kurcia Bierz furagine, wskazana przy piasku czy kamieniach. Usg trzeba zrobic.Jest szansa ze albo furagina juz oczyscila mocz i bylo jakies zapalonko a juz go nie ma.
A moze byc tak (co wiazalabym z tym napadem kolki nerkowej) ze albo masz jakis kamyczek nerkowy albo piasek w nerkach. Taki schodzacy z nerek piasek lubi dawac objawy jak zapalenie pecherza bo podraznia.
Branie furaginy nie zaszkodzi w tym przypadku. Trzeba pociagnac kuracje z tydzien conajmniej.
Do tego zurawina, fitolizyna (ohydna ale dobrze wyplukuje).
I generalnie po takim napadzie kolki i objawach ze strony pecherza przeszlabym sie na jakas wizyte do urologa i usg.
Mi sie np okazalo ze mam kamien nerkowy.