reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
Mam nadzieje, że i u mnie będzie to już normalny cykl i będzie można zrobić :) A jak to jest z naturalnymi staraniami jeżeli miało by być crio? Jedno drugiemu nie przeszkadza?
Blondasku w sumie nie wiem... chyba nie powinno przeszkadzac, ja sie nie przejmowalam tym bo u nas 0 szans na naturalsa.
Jeden podany. Coś widocznie w rozwoju poszło nie tak. 6 maja wizyta i dowiem się co robić dalej.
na poprzednim usg zarodek był 2 tyg mniejszy niż wskazuje transfer oraz serce biło 90/min a powinno chyba jakoś 100 już.
Więc zrobiłam betę kontrolną i wyszło co wyszło. Nie będę się zamartwiać już przez całą majówkę co dalej, bo wiadomo, że nic dalej.
Bardzo mi przykro. Tak to wygladalo po usg, ale nadzieja umiera ostatnia... tez to przeszlam lo 2gim transferze. Trzymaj sie.
Jest szansa ze albo furagina juz oczyscila mocz i bylo jakies zapalonko a juz go nie ma.
A moze byc tak (co wiazalabym z tym napadem kolki nerkowej) ze albo masz jakis kamyczek nerkowy albo piasek w nerkach. Taki schodzacy z nerek piasek lubi dawac objawy jak zapalenie pecherza bo podraznia.
Branie furaginy nie zaszkodzi w tym przypadku. Trzeba pociagnac kuracje z tydzien conajmniej.
Do tego zurawina, fitolizyna (ohydna ale dobrze wyplukuje).
I generalnie po takim napadzie kolki i objawach ze strony pecherza przeszlabym sie na jakas wizyte do urologa i usg.
Mi sie np okazalo ze mam kamien nerkowy.
Zgadzam sie z przedmowca Kurcia :) Bierz furagine, wskazana przy piasku czy kamieniach. Usg trzeba zrobic.

Do góry