reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze a dawalo Wam to jakies objawy ze cos moze byc nie tak?Jakies dolegliwosci?
Powiem Ci, że teraz to i ja mam shizy [emoji33][emoji33]ale mam mdłości, poranne wymioty, a dziś doszedł jeszcze ten dziwny posmak w buzi, który nie da się niczym zwalczyć.

Ja do wizyty chyba teraz tak dzielnie nie wytrzymam. [emoji15]

Miałam się cieszyć ciąża... a przychodzą obawy z każdym kolejnym dniem.

reklama
Kurde teraz to I ja schizuje bo ja to mam mdlosci ale tylko kilka minut I tez nie zawsze pozatym nie mam posmaku w ustach no I ogolnie tylko migreny

Powiem Ci, że teraz to i ja mam shizy [emoji33][emoji33]ale mam mdłości, poranne wymioty, a dziś doszedł jeszcze ten dziwny posmak w buzi, który nie da się niczym zwalczyć.

Ja do wizyty chyba teraz tak dzielnie nie wytrzymam. [emoji15]

Miałam się cieszyć ciąża... a przychodzą obawy z każdym kolejnym dniem.
Ja tez sie zaczynam stresowac o 17 mam wizyte jade jak na szpilkach , dzisiaj caly dzien oprocz wymiotow taka glodna bylam a jak nadchodzi ta godzina to mam taki stres ze masakraCzasami omijam.takie tematy ...

Kurcze a dawalo Wam to jakies objawy ze cos moze byc nie tak?Jakies dolegliwosci?
Żadnych objawów. Dziewczyny nie nakrecajcie się proszę przeze mnie. Trzeba wierzyć w siłę swojego zarodka i w swój organizm.
Na usg wyszło za wolno bijące serce i wymiary zarodka. To jedyny objaw. Mam mdłości i teraz ale wiem, że to ze stresu.

reklama
Polecam dziewczyny na wzdęcia i zaparcia na początku ciąży . Każdy organizm inny ale u Mnie zdziałało cuda [emoji6]

IMG_5198.JPG

Do góry