reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Te które biora albo brały crinone. W jakiej cenie kupujecie? Ja płaciła 200 zł ostatnio. Może gdzieś jest taniej :-)
Ja placilam za 2 opakowania jakos 395 wiec tez niewiele mniej niz 200 za opakowanie
Niestety zrobiłam dziś betę ponownie i zaczęła spadać. Moja przygoda i wszystkie marzenia z tym związane się skończyły.
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji26] Trzymaj sie i pedz do ginekologa, prawie 9tc to juz nie takie wczesne poronienie, trzeba sprawdzić czy na pewno dzieje sie najgorsze....
Dziewczyny z Białegostoku u kogo podchodziłyście do procedury? Lub jeśli nie chcecie napisać do w jakiej klinice?
Ja jestem z lublina ale w bialymstoku w kriobanku chodzilam k.uczynskiego i on tez wykonywal mi transfer

reklama
Jest szansa ze albo furagina juz oczyscila mocz i bylo jakies zapalonko a juz go nie ma.
A moze byc tak (co wiazalabym z tym napadem kolki nerkowej) ze albo masz jakis kamyczek nerkowy albo piasek w nerkach. Taki schodzacy z nerek piasek lubi dawac objawy jak zapalenie pecherza bo podraznia.
Branie furaginy nie zaszkodzi w tym przypadku. Trzeba pociagnac kuracje z tydzien conajmniej.
Do tego zurawina, fitolizyna (ohydna ale dobrze wyplukuje).
I generalnie po takim napadzie kolki i objawach ze strony pecherza przeszlabym sie na jakas wizyte do urologa i usg.
Mi sie np okazalo ze mam kamien nerkowy.
dzięki, właśnie rozmawiałam z koleżanką pielegniarką i to samo powioedziała ze schodzący piasek daje takie objawy, jak na razie to cewka moczowa już mnie drapie z tego sikania wiec musze pewnie nasiadówki sobie zrobić albo przemywać rumiankiem lub tantum rosa częściej przemywać, w czwartek pójde do rodzinnej niech da mi skierowanie na usg i to z dopiskiem CITO bo zaraz stymulacja

czyli płacisz za ta usługę i w cenie nie ma kosztu za badanie bety? To 450 zł to koszt rozmowy przez telefon tzn konsultacja? bezsensu
Ja musiałam płacić za krew osobno, a za 450 zł to były 3 telefony. Może nie tyle bez sensu bo lekarz podnosił mi dawki leków, ale to tak jakbym płaciła za wizytę, więc jaki sens robić taki nadzór nad implementacją? Jak 150 zł za wizytę się płaci.

Ja musiałam płacić za krew osobno, a za 450 zł to były 3 telefony. Może nie tyle bez sensu bo lekarz podnosił mi dawki leków, ale to tak jakbym płaciła za wizytę, więc jaki sens robić taki nadzór nad implementacją? Jak 150 zł za wizytę się płaci.
no dokładnie trochę bezsensu. Hmmm to jeśli się tego nie opłaci to nawet jak się zadzwoni to nie doradzą by zmienić dawkę leku?

no dokładnie trochę bezsensu. Hmmm to jeśli się tego nie opłaci to nawet jak się zadzwoni to nie doradzą by zmienić dawkę leku?
W invicta? Chyba nie ma takiej możliwości, bo za to się u nich płaci jak widać. [emoji39] Nie będę się tego mocno czepiać, bo mnie się udało, ale jakbym miała tak podchodzić z x razy to bankructwo by nam groziło.

reklama
Do góry