reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi lekarz mowil ze, ze przy 5 dniowych w 8 dni po bede miala okolo 30-50(mialam co prawda wtedy 170) ale ty robisz 2 dni wcześniej i z mlodszymi zarodkami ja uwazam ze zapowiada sie pieknie
emoji3590.png
emoji3590.png
Tak tak to ja :) termin potwierdzony przez lekarza a nawet 2 :) 7-10maj mam sie umowic na pre
Mi lekarz mowil ze, ze przy 5 dniowych w 8 dni po bede miala okolo 30-50(mialam co prawda wtedy 170) ale ty robisz 2 dni wcześniej i z mlodszymi zarodkami ja uwazam ze zapowiada sie pieknie [emoji3590] [emoji3590] Tak tak to ja :) termin potwierdzony przez lekarza a nawet 2 :) 7-10maj mam sie umowic na prenatalne :)
będę mega szczęśliwa jeśli się uda A jeszcze jak 2 się przyjmą to będą najszczsliwsze święta

Czyli jesteśmy juz 3 wiec juz się aż tak nie nakręcam
Choć dziś mam wyjątkowy dzień w którym nie mogę przestać myśleć o tych bąbelkach w brzuszku
kochana z tego co pamiętam to wiele dziewczyn pisało tu o tym że lutinus im wycieka, a nawet nie lutinus tylko po prostu pozostałości z niego wiec się nie martw to co ma się wchłonąć to się wchłania

reklama
Do góry