Justyska13
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oki wpisujęJa we wtorek.
@sksk jak tak jesteś na L4 czy chodzisz do pracy?@Marzycielka7 mi też lutinus wypływa, w ciągu dnia zbierają się raczej grudki, ale rano jest najgorzej, bo jak wstaje z łóżka po nocy to normalnie chluśnie ze mnie, całe majtki mam mokre, ale dziwne to jest bo część ma konsystencję wody tylko białej
Mi lekarz mowil ze, ze przy 5 dniowych w 8 dni po bede miala okolo 30-50(mialam co prawda wtedy 170) ale ty robisz 2 dni wcześniej i z mlodszymi zarodkami ja uwazam ze zapowiada sie pieknie [emoji3590] [emoji3590]Odebrałam wynik bety i chyba jest lipa :-( bo beta wyszła mi 6 :-(
dziewczyny któraś z was pisała tu o terminie porodu na listopad. Która z was i czy to juz termin potwierdzony przez lekarza i czy już wpisać w kalendarz?
Tak tak to ja termin potwierdzony przez lekarza a nawet 2 7-10maj mam sie umowic na prenatalnedobra juz znalazłam @Babeczki miałam wpisać na 17.11
dziewczyny @sksk @Marzycielka7 @Kurcia @Skarbulenka kiedy wpisać was do kalendarza z robieniem bety?
OOO jest was 4 hmm ciekawe kto jeszcze?
Ja robię w poniedziałek!!! O ile tyle wytrzymam.....
To będzie siódmy dzień
@Marzycielka7 mi też lutinus wypływa, w ciągu dnia zbierają się raczej grudki, ale rano jest najgorzej, bo jak wstaje z łóżka po nocy to normalnie chluśnie ze mnie, całe majtki mam mokre, ale dziwne to jest bo część ma konsystencję wody tylko białej
to jak już będziesz wiedzieć kiedy dokładnie prenatalne to piszMi lekarz mowil ze, ze przy 5 dniowych w 8 dni po bede miala okolo 30-50(mialam co prawda wtedy 170) ale ty robisz 2 dni wcześniej i z mlodszymi zarodkami ja uwazam ze zapowiada sie pieknie [emoji3590] [emoji3590] Tak tak to ja termin potwierdzony przez lekarza a nawet 2 7-10maj mam sie umowic na prenatalne
oki zapisujęJa Kochana poproszę 19 kwietnia[emoji8]
Ale się będę cieszyła jak faktycznie to będzie ciąża:-) już się piątku nie mogę doczekać! Dziewczynki jesteście cudowne :-)Kochana, myślę, że powinnaś się powolutku cieszyć Beta powyżej 5-ciu oznacza ciążę.
Załàczam artykuł: