Skarbulenka
Fanka BB :)
Dziewczyny jak ja się cieszę że jesteście podnosicie mnie cały czas na duchu. Trzymajcie kciuki aby urosła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię w poniedziałek!!! O ile tyle wytrzymam.....dziewczyny @sksk @Marzycielka7 @Kurcia @Skarbulenka kiedy wpisać was do kalendarza z robieniem bety?
Mnie na piątekdziewczyny @sksk @Marzycielka7 @Kurcia @Skarbulenka kiedy wpisać was do kalendarza z robieniem bety?
haha wytrzymasz kochana, wpisujeJa robię w poniedziałek!!! O ile tyle wytrzymam.....
To będzie siódmy dzień
Kochana, myślę, że powinnaś się powolutku cieszyć Beta powyżej 5-ciu oznacza ciążę.Odebrałam wynik bety i chyba jest lipa :-( bo beta wyszła mi 6 :-(
oki wpiosujęMnie na piątek
Ja we wtorek.dziewczyny @sksk @Marzycielka7 @Kurcia @Skarbulenka kiedy wpisać was do kalendarza z robieniem bety?
OOO jest was 4 hmm ciekawe kto jeszcze?