reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja nie mialam żadnego plamienia implantacyjnego przy obu udanych ciążach z in vitro ;) Dlatego to nie jest żaden wyznacznik. Dodam, że pierwszą ciążę tak jak Ty miałam z dwoma zarodkami i oba się przyjęły :)

Dziekuje [emoji9]
Ja po prostu teraz zaczynam juz świrować
Mąż cały czas mówi ze będzie dobrze a jak tak boje się porażki ...
Chyba w tajemnicy przed swoim mężem zrobię szybciej betę bo zeświruje [emoji45]
Poslucham Was i zamiast zrobić po dwóch tygodniach zrobię po 11 dniach
Może akurat coś wyjdzie
Skoro są dwa maluchy to może beta juz się ujawni

reklama
Czy plamienie implantacyjne musi wystąpić ? Czy niekoniecznie?
Ja nie miałam :)
Dziekuje [emoji9]
Ja po prostu teraz zaczynam juz świrować
Mąż cały czas mówi ze będzie dobrze a jak tak boje się porażki ...
Chyba w tajemnicy przed swoim mężem zrobię szybciej betę bo zeświruje [emoji45]
Poslucham Was i zamiast zrobić po dwóch tygodniach zrobię po 11 dniach
Może akurat coś wyjdzie
Skoro są dwa maluchy to może beta juz się ujawni
I bardzo dobrze :) zrob przed swietami:)

Ja przed chwila rozmawialam z szefowa, chcialam wrocic do pracy i jej pomoc, bo to zlota kobieta, a spedycje cignelam sama i teraz musi ona, ale sie boje z tym krwiakiem, ale powiedziała ze absolutnie, jak chce przyjezdzac to na kawe a nie na nerwy bo ta praca to jeden wielki stres (7 samochodow tir na międzynarodowce) i ze mam odpoczywac i uwazac jak z jajkiem [emoji16][emoji3526][emoji3526] gdzie takich ludzi spotkac

Ja nie miałam :) I bardzo dobrze :) zrob przed swietami:)

Ja przed chwila rozmawialam z szefowa, chcialam wrocic do pracy i jej pomoc, bo to zlota kobieta, a spedycje cignelam sama i teraz musi ona, ale sie boje z tym krwiakiem, ale powiedziała ze absolutnie, jak chce przyjezdzac to na kawe a nie na nerwy bo ta praca to jeden wielki stres (7 samochodow tir na międzynarodowce) i ze mam odpoczywac i uwazac jak z jajkiem [emoji16][emoji3526][emoji3526] gdzie takich ludzi spotkac

Szefowa na medal [emoji2]i to złoty [emoji2]
Muszę przed świetami bo nie wyobrażam sobie udawać w razie czego uśmiechu przy rodzinnym stole

Czy plamienie implantacyjne musi wystąpić ? Czy niekoniecznie?
Niekoniecznie ja nie miałam plamienia , nie miałam też żadnych objawów , cztery dni po transferze zrobiło mi się dosłownie źle na wymioty ,ale za chwilę przeszło i tak do bety żadnych objawów ,i w ciąży też.Kochana wierzę że będzie dobrze 3 mam kciuki.

Niekoniecznie ja nie miałam plamienia , nie miałam też żadnych objawów , cztery dni po transferze zrobiło mi się dosłownie źle na wymioty ,ale za chwilę przeszło i tak do bety żadnych objawów ,i w ciąży też.Kochana wierzę że będzie dobrze 3 mam kciuki.

Nie dziękuję żeby nie zapeszyć [emoji6]
Jeszcze daje sobie 8 dni i będę pędziła na betę[emoji6]

Dziewczyny, bardzo proszę o interpretację mojego wyniku bety hcg. Jestem 12 dzień po transferze dwóch zarodków 3-dniowych. Pierwszą betę robiłam 8dpt i wynik - 20, a 11dpt - 47. Dr zlecił mi zrobienie bety 14 dnia, więc czekam do czwartku. Myślicie, że jest jakaś szansa? Testy pokazują cień cienia ...

N
Kurczę troszkę za szybko zrobiłaś bo teraz będziesz się martwić A niepotrzebnie moim zdaniem wynik jest naprawdę ok jak na ten dzień
No właśnie nie wiedziałam w którym dniu po transferze najlepiej jest zrobić. No ale jak jest dzisiaj 6 to bardzo chciałabym aby w piątek była dużo dużo większą i aby przynajmniej jeden kropek został z nami

reklama
Do góry