reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, bardzo proszę o interpretację mojego wyniku bety hcg. Jestem 12 dzień po transferze dwóch zarodków 3-dniowych. Pierwszą betę robiłam 8dpt i wynik - 20, a 11dpt - 47. Dr zlecił mi zrobienie bety 14 dnia, więc czekam do czwartku. Myślicie, że jest jakaś szansa? Testy pokazują cień cienia ...

Dziewczyny, bardzo proszę o interpretację mojego wyniku bety hcg. Jestem 12 dzień po transferze dwóch zarodków 3-dniowych. Pierwszą betę robiłam 8dpt i wynik - 20, a 11dpt - 47. Dr zlecił mi zrobienie bety 14 dnia, więc czekam do czwartku. Myślicie, że jest jakaś szansa? Testy pokazują cień cienia ...
Beta pokazuje, że jesteś w ciąży. Ale czy w bliźniaczej, to nie wiem, bo chyba za wcześnie na taką diagnozę. Z jednym zarodkiem napewno.

Zrób betę za dwa dni jak chce lekarz
Zobaczy wtedy czy przyrasta i o ile

reklama
Kobitki witajcie ;-) ja już po usg maluszki rosną córcia kilogram synek kilo sto :):):) dziś lekarz też ustaliłmi termin porodu na 37tc o ile nic po drodzę sie nie wydarzy .Martwiłam się podwyższonymi d-dimerami bo normy są do 500 a ja miałam 1024 ale powiedział że dla nas kobiet są inne i nawet mam nie patrzeć na ten wynik troszkę sie uspokoiłam ale i tak pójdę w czwartek na usg żył głębokich .Gratuluję wam kochane pozytywnych bet i trzymam łapki za super przyrosty ,a tym co nie wyszło pamiętajcie nie poddawać się do momentu aż się uda :D:D:D:-D:-D:-D:-) :):-) :):-) :)
@Justyska13 kochana proszę mnie dopisać 23.04 trzecie prenatalne oraz 7.maj podglądanie tulisi <3 <3 <3
dziękuję i pozdrawiam

Do góry