reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję że pytasz. Atakuję atakuję!! :D

U mnie własnie to raczej nie była opryszczka tylko niewiadomo co. Bo najpierw miałam bolącą krostkę, która po wyciśnięciu równiesz wyszła i był to wrastający włos. a później miałam jeszcze takie 3 kuleczki które ani nie bolały ani nic i w końcu same zeszły, ale ze względu na nie lekarz wolał odwołać bo nie wiadomo co to było.
Ale to co bolało najbardziej i z czego wyszła ropka to wrastający włos więc może masz to samo.
No pięknie:) na jakim jesteś etapie? Ja mam 5dc i pamiętam, że ostatnio byłaś jakoś tydzień czy półtora wcześniej niz ja. Powodzenia!!!! Trzymam kciuki:)

reklama
Dziewczyny, zrobiłam bet zgodnie z waszą radą. Beta 54,3 !!! Aż mnie mdli z wrażenia, bo po 6 inseminacjach zawsze 0 i przyzwyczaiłam się do tego!!!
Helena mam zawał!
Super [emoji7][emoji7][emoji108][emoji108]

Gratulacje [emoji3590][emoji3590]

Ja dzis w 6t2d zobaczylam pulsujace serduszko [emoji177][emoji177]

Dziękuję że pytasz. Atakuję atakuję!! :D

U mnie własnie to raczej nie była opryszczka tylko niewiadomo co. Bo najpierw miałam bolącą krostkę, która po wyciśnięciu równiesz wyszła i był to wrastający włos. a później miałam jeszcze takie 3 kuleczki które ani nie bolały ani nic i w końcu same zeszły, ale ze względu na nie lekarz wolał odwołać bo nie wiadomo co to było.
Ale to co bolało najbardziej i z czego wyszła ropka to wrastający włos więc może masz to samo.
A i doczytalam ze startujesz po swoje kropki ?? Na jakim etapie jestes?

Zapłodnili mi 5 komórek z czego 2 poprawnie. Dowiedziałam się, że podadzą mi jedną a druga niestety przestałą się rozwijać. Trochę mam żal, że nie wyszło więcej, ale ciesze się, że chociaż z jednym się udało.
Także jeden zarodeczek.
A Ty ile masz mrozaków?
Ja też miałam tylko jeden zarodek, córeczka ma już 16 m-cy, trzeba się cieszyć z tegoco jest ;) życzymy nudnych 9 m-cy, my niebawem podchodzimy do kolejnej stymulacji i aż się boję jak to będzie przy moim maluchu:)

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy wymazy typu cytologia, chlamydia, ureaplasma, mycoplasma pobiera sie rano w godzinach laboratorium czy np jak mam wizyte o 16 to tez mi lekarz pobierze mimo ze laboratorium juz bedzie zamkniete chyba? Jak to jest?

Do góry