No pięknie na jakim jesteś etapie? Ja mam 5dc i pamiętam, że ostatnio byłaś jakoś tydzień czy półtora wcześniej niz ja. Powodzenia!!!! Trzymam kciukiDziękuję że pytasz. Atakuję atakuję!!
U mnie własnie to raczej nie była opryszczka tylko niewiadomo co. Bo najpierw miałam bolącą krostkę, która po wyciśnięciu równiesz wyszła i był to wrastający włos. a później miałam jeszcze takie 3 kuleczki które ani nie bolały ani nic i w końcu same zeszły, ale ze względu na nie lekarz wolał odwołać bo nie wiadomo co to było.
Ale to co bolało najbardziej i z czego wyszła ropka to wrastający włos więc może masz to samo.
reklama
Super [emoji7][emoji7][emoji108][emoji108]Dziewczyny, zrobiłam bet zgodnie z waszą radą. Beta 54,3 !!! Aż mnie mdli z wrażenia, bo po 6 inseminacjach zawsze 0 i przyzwyczaiłam się do tego!!!
Helena mam zawał!
Gratulacje [emoji3590][emoji3590]
Ja dzis w 6t2d zobaczylam pulsujace serduszko [emoji177][emoji177]
Olusja1987
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy jest jakaś klinika w Polsce, która w ofercie ma pakiety typu takiego, że za określoną kwotę ma się np. 2-3 próby?
A i doczytalam ze startujesz po swoje kropki ?? Na jakim etapie jestes?Dziękuję że pytasz. Atakuję atakuję!!
U mnie własnie to raczej nie była opryszczka tylko niewiadomo co. Bo najpierw miałam bolącą krostkę, która po wyciśnięciu równiesz wyszła i był to wrastający włos. a później miałam jeszcze takie 3 kuleczki które ani nie bolały ani nic i w końcu same zeszły, ale ze względu na nie lekarz wolał odwołać bo nie wiadomo co to było.
Ale to co bolało najbardziej i z czego wyszła ropka to wrastający włos więc może masz to samo.
Marzycielka7
Super [emoji7][emoji7][emoji108][emoji108]
Gratulacje Kochana[emoji173]️cieszę się Twoim szczęściem [emoji7][emoji7][emoji7]
Nataliaa93
Ja też miałam tylko jeden zarodek, córeczka ma już 16 m-cy, trzeba się cieszyć z tegoco jest życzymy nudnych 9 m-cy, my niebawem podchodzimy do kolejnej stymulacji i aż się boję jak to będzie przy moim maluchuZapłodnili mi 5 komórek z czego 2 poprawnie. Dowiedziałam się, że podadzą mi jedną a druga niestety przestałą się rozwijać. Trochę mam żal, że nie wyszło więcej, ale ciesze się, że chociaż z jednym się udało.
Także jeden zarodeczek.
A Ty ile masz mrozaków?
Super gratulacje. Jak przeżycie?Super [emoji7][emoji7][emoji108][emoji108]
ktoś kiedyś pisał tutaj o klinice w której - o ile dobrze pamiętam - 3 próba gratis była... ale kto - nie pamiętam, może ktoś się odezwie...Dziewczyny, czy jest jakaś klinika w Polsce, która w ofercie ma pakiety typu takiego, że za określoną kwotę ma się np. 2-3 próby?
Justyska13
GyncentrumDziewczyny, czy jest jakaś klinika w Polsce, która w ofercie ma pakiety typu takiego, że za określoną kwotę ma się np. 2-3 próby?
reklama
Justyska13
Dziewczyny mam pytanie czy wymazy typu cytologia, chlamydia, ureaplasma, mycoplasma pobiera sie rano w godzinach laboratorium czy np jak mam wizyte o 16 to tez mi lekarz pobierze mimo ze laboratorium juz bedzie zamkniete chyba? Jak to jest?
Podziel się: