reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Kurde, chciałabym, ale już zaliczyłam 2 infekcje i się trochę boję... ale chyba zaryzykuję, dołożę jakiegoś lactivaginalu i heja. Za leniwa się robię.Basen polecam, rewelacja w ciazy i joga we wodzie[emoji106]
Ruda08
Ja zaczęłam w sobotę, transfer miałam w poniedziałek i cały czas się nim zajadamDziewczyny a jak to jest z tym ananasem. Może któraś przypomnieć? Mam transfer za 2 dni to czy mogę zacząć od dziś? I potem jeść go przez kolejne 5 lub 6 dni, tak? Dobrze rozumiem?
Ruda08
Ja właśnie 5 dnia wracam za granice i tak się zastamwiam czy robić czy nieee. Pytałam sie w klinice i mówili, że za szybko. To ja już nie wiem ;(Ktos pytal po ilu najwczesniej moze cos wyjsc po transferze 5 dniowego zarodka, ja po 6 dniach mialam 43,3 bete hcg wiec mysle ze i 5 dnia by cos wyszlo spokojnie
jagodaaga
Jakie to są dobre parametry?Jestem w szoku, że tyle ludzi czeka.
Mój kropek ma najlepsze możliwe parametry i wróży ciążę... Taki sam biega po domku. [emoji3590]
Pije wodę i czekam. Po relanium taki błoooogi spokój... Boże, może zobaczę dziś jednorożca!? [emoji882][emoji882]
Vinszka
Tak mi embriolog powiedział. U nas w klinice to 5.1.1. wcześniejszy był taki sam [emoji7]Jakie to są dobre parametry?
Justyska13
Pieknie trzymam kciuki i czekamy na betowanieKochane!!!
Kropek już ze mną! Leżymy i zadomawiamy się. [emoji3590] Piękne uczucie.
jolancik
Acha ok dzięki. No ja też dzisiaj kupiłam.Ja zaczęłam w sobotę, transfer miałam w poniedziałek i cały czas się nim zajadam
Widzę że trochę nas jest w marcu
reklama
karmenkaa
Zaciekawiona BB
Dziewczyny dziękuję za wsparcie wczoraj, w 6t i 4 dniu usłyszeliśmy serduszko! Nie wiem czy widziałam piękniejszy widok do tej pory ciąża na usg jest o tydzień młodsza ale mam nadzieję, że to nie będzie duży problem i dzidziuś to nadgoni
Podziel się: