reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A na kiedy masz termin? U nas dużo zmian, czas zapierdziela...moje maleństwo za miesiąc idzie do żłobka [emoji33] a już od stycznia jest z opiekunką, ja wróciłam szybciej do pracy. Hardcorowo, ale dajemy radę [emoji3526]

Na 31 maja, jeszcze mnie patykiem popchaja[emoji23]

To juz duze to malenstwo, sie nie obejrzysz jak rzadzic zacznie[emoji23]

reklama
E="dżoasia, post: 17781112, member: 172922"]@jagodaaga no i jak po wizycie???????????????
Juzz pisze;) tyle go wróciłam:) 4 ładnie rosną...jeszcze kilka mniejszych i Pan dr postanowił dzielnie o nie walczyć i podpaść jeszcze tamte 4 więc stymulacją do środy, w środę kontrola...i albo jeszcze jeden dzień stymulacji albo w piątek punkcja. Boziu uu niech te 4 chociaż ładnie urosną i będą wartościowe i się zapłodniła to będę przeszczęśliwa;)[/QUOTE]

Nooooo i super wiesci[emoji2]

Mam pytanie...bo sobotę łeb nabilam:( dziś musialam do pracy wziąć menopur już rozrobiony ...piszę żeby przechowywać do 25 stopni. Uświadomiłam sobie właśnie że w ciągu dniaalo a w pokoju zrobiło się mega gorąco bo słońce przesz szybę grzało, ale nie wiem ile mogło być stopni...jeśli było ponad 25...to mogło coś się stać z tym menopur? :( Oszaleje...

Jadzia , masz meliske w domu? Golnij sobie na dobranoc[emoji120]. Nic sie nie stalo, tak szybko sie to nie psuje.Musialo by to lezec pare dni na ostrym słońcu.

Mam pytanie...bo sobotę łeb nabilam:( dziś musialam do pracy wziąć menopur już rozrobiony ...piszę żeby przechowywać do 25 stopni. Uświadomiłam sobie właśnie że w ciągu dniaalo a w pokoju zrobiło się mega gorąco bo słońce przesz szybę grzało, ale nie wiem ile mogło być stopni...jeśli było ponad 25...to mogło coś się stać z tym menopur? :( Oszaleje...
Nic mu nie bedzie 25 stopni to wcale nie mało ja mam ukrop w domu a termometr pokazuje 23 wiec sie nie przejmuj przeciez nie postawiłaś go na parapecie tylko był gdzies schowany, nastepnym razem wez ze soba juz odmierzoną dawkę a resztę zostaw w domu, i ta odmierzoną trzymaj gdzies w ciemnym chłodnym miejscu i tyle przez te pare godzin nic mu sie nie stanie

Dzieki za informacje. Kochana moze jednak nie bedziesz musiala sie stymulowac 3 raz moze ten zarodek na zimowisku zrobi niespodziankę :-).

A to dzis od nadmiaru stresu zbpowodu ivf, dodatkowo z powodu falszywych ludzi w pracy wlasnie w pracy wybuchnelam, w taki szal krzyku wpadlam a po nim w płacz ze wszyscy byli w szoku. Mam juz dosyc.
@sssurykatka i pozostali jak wyciszyc nerwy? Nie chce tak reagowac ale to silniejsze ode mnie.

Kochana, ja tez dzis beczalam w pracy jak bobr.
Emocje biora gore...
To jest jednak duze obciazenie psychiczne.... momentami czuje ze chyba nie dotrwam do konca...
Chyba wczensiej poprosze o to relanium...
Cos innego jeszcze jest??

Kochana, ja tez dzis beczalam w pracy jak bobr.
Emocje biora gore...
To jest jednak duze obciazenie psychiczne.... momentami czuje ze chyba nie dotrwam do konca...
Chyba wczensiej poprosze o to relanium...
Cos innego jeszcze jest??
Mi dzis lekarz nie chial nic dac na uspokojenie.. mówi zebym sobie ziolowe brala.

Dziewczyny, ktora niedługo testuje po trabsferze? Ja mualam transfer 5dniowego zarodka 2 dni temu w piatek i mam testowac po 8 dniach czyli 9 marca [emoji41][emoji41] jejku oby bylo hcg pozytywne [emoji120] [emoji3526]

Mocne kciuki za pozytywne bety wkrotce dziewczyny!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry