reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, ja tez dzis beczalam w pracy jak bobr.
Emocje biora gore...
To jest jednak duze obciazenie psychiczne.... momentami czuje ze chyba nie dotrwam do konca...
Chyba wczensiej poprosze o to relanium...
Cos innego jeszcze jest??
Stwierdzilam ze jak nie zaczne czegos brac na uspokojenie to wykorkuje doslownie. Nie dosc ze w glowie caly czas soedzi mi ivf, wyniki, itp to jeszcze w pracy kazdy zwala mi na glowe swoje niepowodzenie i sluzbowe problemy zwalajac wine na mnie... kutde to za duzo juz dla mnie i nie wytrzymalam... a do tego wszystkiego okazalo sie ze za pare dni mam dostac okres o hormony m i pewnie szaleja... wrrr

Czy melisa wystarczy na takie nerwy? W jakich ilosciach ja pić by cos pomogla?

Stwierdzilam ze jak nie zaczne czegos brac na uspokojenie to wykorkuje doslownie. Nie dosc ze w glowie caly czas soedzi mi ivf, wyniki, itp to jeszcze w pracy kazdy zwala mi na glowe swoje niepowodzenie i sluzbowe problemy zwalajac wine na mnie... kutde to za duzo juz dla mnie i nie wytrzymalam... a do tego wszystkiego okazalo sie ze za pare dni mam dostac okres o hormony m i pewnie szaleja... wrrr

Czy melisa wystarczy na takie nerwy? W jakich ilosciach ja pić by cos pomogla?

Ja melise pije regularnie jako ze jestem nerwusem. Raczej tylko na lepszy sen.
Moze faktycznie w takim razie cos z apteki ziolowego? Slyszalam ze K.alms takie tabletki pomagaja.
Ja w srode ide na wizyte kolejna i bede pytac o COŚ...
Bo tez ciezko na pracy skupic sie[emoji20] jedno pewnie negatywnie wplywa na drugie
Albo URLOP ...

reklama
Ja melise pije regularnie jako ze jestem nerwusem. Raczej tylko na lepszy sen.
Moze faktycznie w takim razie cos z apteki ziolowego? Slyszalam ze K.alms takie tabletki pomagaja.
Ja w srode ide na wizyte kolejna i bede pytac o COŚ...
Bo tez ciezko na pracy skupic sie[emoji20] jedno pewnie negatywnie wplywa na drugie
Albo URLOP ...
Pewnie pytaj, daj prosze znac co Ci lekarz poleci tak by tez to nie mialo negatywnego wplywu na procedure przrd ivf. Ojj z urlopem ciezko... pracuje niestety pod nfz wiec jestem na kontrakcie, a tu slabo z urlopem tzn by go wziac... dlatego dobrzeby bylo wyciszyc jakos nerwy..

Do góry