reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie pytaj, daj prosze znac co Ci lekarz poleci tak by tez to nie mialo negatywnego wplywu na procedure przrd ivf. Ojj z urlopem ciezko... pracuje niestety pod nfz wiec jestem na kontrakcie, a tu slabo z urlopem tzn by go wziac... dlatego dobrzeby bylo wyciszyc jakos nerwy..

Dam znac, ja przed transferem, ale zapytam ogolnie...
Mysle tak naturalnie moze muzyka relaksacyjna
Cos da, jakas ksiazka, spacer, moze magnez bardziej na wzmocnienie niz tabsy...
jak mozesz to sluchawki w uszy i staraj sie wyciszac i relaksowac w przerwach... dotlenienie itp
No i na pewno musisz sobie troche w glowie ulozyc... ze i tak bedziesz mama,
kwestia czasu... ale wiem ze tak sie tylko latwo mowi....

o widzisz zaraz i sobie pomoge[emoji23]

Dzieki za informacje. Kochana moze jednak nie bedziesz musiala sie stymulowac 3 raz moze ten zarodek na zimowisku zrobi niespodziankę :-).

A to dzis od nadmiaru stresu zbpowodu ivf, dodatkowo z powodu falszywych ludzi w pracy wlasnie w pracy wybuchnelam, w taki szal krzyku wpadlam a po nim w płacz ze wszyscy byli w szoku. Mam juz dosyc.
@sssurykatka i pozostali jak wyciszyc nerwy? Nie chce tak reagowac ale to silniejsze ode mnie.
Wiesz, to chyba każdy musi sobie przepracować w głowie. Znam ten stan, zdarzyłi mi się kilka razy nawet. Jeśli nie pomoże spacer, krótki urlop, chwila dla.siebie - to chyba trzeba skorzystac z pomocy psychologa, ja zdecydowanie wolę takie rozwiązanie, niż ladowanie w siebie lekpw uspokajających, które nie są.obojętne dla organizmu.
Spotkała się ktoras z opinią ze niska temperatura-36.3 wyklucza ciążę?
Ujemna beta wyklucza ciążę :). Li i jedynie :)
Czy mozna farbowac wlosy w Trakcie przygotowan do in vitro? jestem na zastrzykach
Farbą bez amoniaku można.i w czasie.stymulacji.i ciąży :)
Mam pytanie...bo sobotę łeb nabilam:( dziś musialam do pracy wziąć menopur już rozrobiony ...piszę żeby przechowywać do 25 stopni. Uświadomiłam sobie właśnie że w ciągu dniaalo a w pokoju zrobiło się mega gorąco bo słońce przesz szybę grzało, ale nie wiem ile mogło być stopni...jeśli było ponad 25...to mogło coś się stać z tym menopur? :( Oszaleje...
Bez jaj, 25 stopni zimą.to musiałbybyc ukrop,.poza tym jak Anna Maria pisze, to by musiało leżeć tam dobry czas a nie kilka godzin. Spokojnie kochana bo zwariujesz... a jajca nie lubią stresu, muszą sobie ładnie teraz podojrzewać ;)

Nic mu nie bedzie 25 stopni to wcale nie mało ja mam ukrop w domu a termometr pokazuje 23 wiec sie nie przejmuj przeciez nie postawiłaś go na parapecie tylko był gdzies schowany, nastepnym razem wez ze soba juz odmierzoną dawkę a resztę zostaw w domu, i ta odmierzoną trzymaj gdzies w ciemnym chłodnym miejscu i tyle przez te pare godzin nic mu sie nie stanie
Nie pomyślałam o tym zmierzeniu tej dawki...dobra, nie leżało na słońcu, czyli jest git...:) Dzięki!

reklama
Do góry