reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@annemarie chodzi mi o to jaką skuteczność ma ten test ? Czy daje on jakąś gwarancję ? Ilu kobietą się udało trafić w okno implantacyjne po nim ? Też dużo czytałam na ten temat i zdania są bardzo podzielone

Skutecznosc jest tego dosyc duza pod warunkiem ze w kolejnym cyklu powtarza sie cala procedure i na cyklu sztucznym celuje w dokladnie wyznaczone dni.Badania dowiodly ze jakies 30% kobiet ma przesuniete okno implantacyjne, oczywiscie ze 100% ci to nie da, bo reszta lezy w jakosci zarodka, genetyce itp. Ale znam duzo dziewczyn ktorym po latach , dzieki temu udalo sie zajsc w ciaze.
Ile masz transferow za soba? Nieudanych.

reklama
Skutecznosc jest tego dosyc duza pod warunkiem ze w kolejnym cyklu powtarza sie cala procedure i na cyklu sztucznym celuje w dokladnie wyznaczone dni.Badania dowiodly ze jakies 30% kobiet ma przesuniete okno implantacyjne, oczywiscie ze 100% ci to nie da, bo reszta lezy w jakosci zarodka, genetyce itp. Ale znam duzo dziewczyn ktorym po latach , dzieki temu udalo sie zajsc w ciaze.
Ile masz transferow za soba? Nieudanych.
No ale ja czytałam ze strasznie długo się czeka na wyniki tego testu więc jak od razu w kolejnym cyklu od pobrania materiału ?
Mam 5 nie udanych transferow, beta zawsze zero

Malgos , serducho wali od 4 tyg juz, tylko jeszcze nie wymyslili maszyny ktora by to tak szybko zarejestrowala.Pali tej pani dok. niech cie nie stresuje.Nie masz powodow zeby czarne scenariusz ukladac.Wszystko jest ok to dlaczego w sobote ma byc inaczej. Ach ta empatia lekarska...[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️trzymam

Ja wogóle nie byłam przygotowana na taki scenariusz ze usłyszę ze powinno być serduszko, byłam pewna że jadę oglądać piękny pecherzyk ciążowy , a ona do mnie o serduszku, ehhh aż mnie głowa rozbolala. ..do którego tygodnia się czeka za serduszkiem ??
W których tygodniach mialyscie bijące serduszka ??

Moze zwiększyłby ci dawki i tyle ale podejrzewam ze bedzie u ciebie wszystko ok tylko sie upewnisz i bedziesz spokojniejsza

Ty normalnie masz większa wiarę niż ja [emoji16]
Każdego dnia z mężem myślimy o tym i chcemy wierzyć ze się uda [emoji4]

A Ty kiedy robisz betę? Bo ja czekam na pozytywny finał [emoji110][emoji2]

Witajcie, ja mam stresa i to nie małego. Dziś teoretycznie 5 t 5 dc beta 8614 .Byłam na wizycie i Pani dr mówi ze jest pecherzyk jest cialko żółte i malutki zarodek 2 mm ale nie ma serduszka. Wizytę kolejna mam w sobotę - nie kazała się martwić ale wyraźnie zainsynuowala ze jeśli nie zobaczy serduszka w sb to nie będzie dobrze. Mam jeszcze zrobić przyrost w środę .Teraz się boję bardzo .Przyrosty bety były dobre.
Ja przy becie prawue 10 tys nie miałam serduszka 2tyg później kazał lekarz przyjść na serduszko i było. Według mnie to normalne.

@sssurykatka niby lekarz mowi ze nie bedzie hiperki bo jest 8 pecherzykow a ze mam duzy estradiol (wynik 9 tys, a jedn.tradycyjna ponad 2.4 tys) to dlatego ze sa duze. Jakos mnie nie przekonal...
Ja właśnie czekam do lekarza, ale odebrałam wyniki...dziś estradiol 2821...w sobotę był 860...dżizess to normalne że aż tak urusł?

Ty normalnie masz większa wiarę niż ja [emoji16]
Każdego dnia z mężem myślimy o tym i chcemy wierzyć ze się uda [emoji4]

A Ty kiedy robisz betę? Bo ja czekam na pozytywny finał [emoji110][emoji2]
Ja to ciagle o tobie mysle ze ci sie uda 8-) ja w środę postaram sie skoczyć na betę moze cos juz wyjdzie a jak nie to 8.03

reklama
Do góry