reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie mój tez ma obiekcje co do Igi, ale może jeszcze przez miesiąc go przekonam ;)
Ja tam się z jedzeniem nie ograniczam dlatego byłam zdziwiona tym komentarzem

Nie, bo już teraz są fotki tylko np. rączki lub stopy bo dzidzia jest za duża. Ale najważniejsze że ładnie rośnie :)
Ja twarzyczkę dostawałam do samego końca [emoji4] ale 3D USG nigdy nie wychodziło... Młody nie współpracował [emoji14]

reklama
My już po wizycie, Mała waży 2,2 kg, ładnie rośnie za to wg lekarza mama waży ciut za mało ;) ale to mnie zaskoczyło, bo mam apetyt no i przytyłam już 10kg od początku ciąży.
Co do imienia to dyskusja trwa, ale udało nam się dojść do porozumienia i mamy tylko 4 imiona na liście - Maja i Ada to propozycje mojego męża, Iga i Liwia to moje propozycje :)
Imiona wszystkie ładne. Zazdroszczę tych 10 kg, mnie póki co bliżej wyglądem do słonicy choć sam poród i 11 kg mniej. Gratuluje 2,2kg szczęścia.

reklama
My już po wizycie, Mała waży 2,2 kg, ładnie rośnie za to wg lekarza mama waży ciut za mało ;) ale to mnie zaskoczyło, bo mam apetyt no i przytyłam już 10kg od początku ciąży.
Co do imienia to dyskusja trwa, ale udało nam się dojść do porozumienia i mamy tylko 4 imiona na liście - Maja i Ada to propozycje mojego męża, Iga i Liwia to moje propozycje :)

Może jeszcze nadgoni wagą a może po prostu będzie szczupła laską [emoji16]
Co do imion mi się bardzo podoba Iga i tez myśleliśmy w razie czego o takim imieniu [emoji6]

Do góry