@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki test zostal wykonany zaraz po kwalifikacji do in vitro na polepszenie jakosci biore koenzym Q10 lecze sie w Invikcie
Mi się podoba Iga ale mojemu nie Pozostałe też ładne, więc wybór będzie trudny! Chociaż Liwia słyszę pierwszy razMy już po wizycie, Mała waży 2,2 kg, ładnie rośnie za to wg lekarza mama waży ciut za mało ale to mnie zaskoczyło, bo mam apetyt no i przytyłam już 10kg od początku ciąży.
Co do imienia to dyskusja trwa, ale udało nam się dojść do porozumienia i mamy tylko 4 imiona na liście - Maja i Ada to propozycje mojego męża, Iga i Liwia to moje propozycje
Super! Jaka już duża dziewczynka [emoji6] a jakieś fotki dostałaś? 10 kg to faktycznie nie tak dużo, szybko zgubisz [emoji2]My już po wizycie, Mała waży 2,2 kg, ładnie rośnie za to wg lekarza mama waży ciut za mało ale to mnie zaskoczyło, bo mam apetyt no i przytyłam już 10kg od początku ciąży.
Co do imienia to dyskusja trwa, ale udało nam się dojść do porozumienia i mamy tylko 4 imiona na liście - Maja i Ada to propozycje mojego męża, Iga i Liwia to moje propozycje
Mi się podoba Iga ale mojemu nie Pozostałe też ładne, więc wybór będzie trudny! Chociaż Liwia słyszę pierwszy raz
Jeśli mała ładnie rośnie i dobrze się rozwija to mamą nie ma się co przejmować, będzie laska Może jeszcze pogdonisz, w takim razie możesz sobie dogadzac bez ograniczeń
Super! Jaka już duża dziewczynka [emoji6] a jakieś fotki dostałaś? 10 kg to faktycznie nie tak dużo, szybko zgubisz [emoji2]
My już po wizycie, Mała waży 2,2 kg, ładnie rośnie za to wg lekarza mama waży ciut za mało ale to mnie zaskoczyło, bo mam apetyt no i przytyłam już 10kg od początku ciąży.