reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Drogie, mam pytanko jak to jest z tym pozyciem małżeńskim po in vitro jak się udało, lekarz ciągle zakazuje seksu a już 9tc się zaczął. Od kiedy można, co u Was lekarz mówił? :)

My dostaliśmy zielone światło po skończonym I trymestrze :)

Beta dzisiaj popołudniu 8dpt,wyniki do 7 dni.

Lekki ból krzyża od czasu do czasu i klucie jajnikow mi towarzyszy, piersi juz praktycznie nie bolą.
Boże spraw,zeby to byly moje oznaki ciąży!❤️

✊ ✊ ✊ za piękny wynik bety!

reklama
Dzień dobry wszystkim!
Dzisiaj mocne kciuki za betę @nadzieja xxx - niech będzie do nieba!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Ja dzisiaj podglądam moją córeczkę! [emoji173]️

Dla wszystkich miłych wieści dzisiaj! :)
@nadzieja xxx ogromne kciuki za piękną betę
@ilmenau pięknych, wzruszających widoczkow
Miłego dnia dziewczyny i samych dobrych wieści[emoji4]

reklama
Wlasnie tez jestem ciekawa jedno jest pocieszajace ze moj maz ma nasienie jak marzenie

Ty o tym pisalas jako o tescie na „ jakosc komorek” ?bo jak zyje o czyms takim nie slyszalam i raczej czegos takiego nie ma.( przynajmniej bedzie to dla mnie nowosc)
Mierzenie AMH to jedno z postawowych badan ale okresla tylko twoja rezerwe.

Do góry