reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiesz, ja tez zawsze mialam z tym problem, kazda kobieta jest inna i ten okres tez moze byc inny. Mi pigula wytlumaczyla ze 1 dzien cyklu jest ten w którym budzisz sie krwawiac... takze jesli zaczelas plamic wczoraj np od poludnia to sie nie liczy dopiero kolejny dzien...
Zgadzam się ja jak dzwonie do kliniki zeby poinformować i
To jeszcze niestety o niczym nie znaczy. Moge sobie tylko wyobrazic , jak „ ty” jestes przebadana. Gdzie ty sie leczysz, jakie badania tobie zrobili?
W Niemczech niby badania sa ok . Tym razem nawet TSH bylo ok przed

reklama
Przykro mi:( ja też w pierwszej procedurze miałam podane dwa, idealne piękne zarodki...wszyscy się zachwycali, że nawet ciąża bliźniacza będzie....i dupa...beta nawet nie drgnęła. A u ciebie który dziś dzień?
Ja przy pierwszym razie tez 2 teraz transfer z mrozakow 3 . Dzisiaj 13dpt to koniec :(

To jeszcze niestety o niczym nie znaczy. Moge sobie tylko wyobrazic , jak „ ty” jestes przebadana. Gdzie ty sie leczysz, jakie badania tobie zrobili?
A mutacja MTHFR również i niedobór wir D ale to wszystko uzupełniam. Tylko ze dochodzi jeszcze wykrzywiona szyjka macicy transfer trwał moze z godzinę , lekarka nie podolala przyszedl lekarz najlepszy specjalista i zrobił w 5 minut .nawet po transferze mowil ze oby się3 nie przyjęły a2 . Opadam z sil. 2 transfer i nic z tego , wczesniej 3 inseminacje nasienie dawcy i tez nic z tego bo u nas ,,niby" czynnik męski. Inseminacje mialam w Szczecinie bo tam najpierw się liczyliśmy A teraz od ponad roku tu

Zgadzam się ja jak dzwonie do kliniki zeby poinformować i

W Niemczech niby badania sa ok . Tym razem nawet TSH bylo ok przed

A jakie ci te badania zrobili? Ja sie 3 lata bujalam zeby nie wlasna inicjatywa i forum z ktorego czerpalam info co by jeszcze przebadac , to bysmy staneli na hormonach i TSH , czyli niczym.

reklama
Do góry