reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tina, ja nigdy nic po Accofilu czy Granocytach nie mialam.Nie kazdy ma uboczne. Spokojnie [emoji120]
Dziękuje Annemarie !
Po prostu ja miałam wyjątkowe nieprzyjemne efekty uboczne a teraz mam najdłuższa listę lekow
4 różne progesterony
Enkorton
Clexane
Acard
I oprócz słabości po pierwszych zastrzykach wczoraj ,wyjątkowo dziś nic mi nie jest
Zaprawilam się w boju

reklama
Dziewczyny poratujcie mnie... chociaz pewnie kazda z Was miala to inaczej rozpisane.
Dostalam @ i mam zaczac estrofem do crio. Tylko kartke z rozpiska zostawilam sobie w pracy...
Wydaje mi sie ze mialam rozpisane (zreszta chyba tak jak przy poprzednim crio) ze estrofem od 1dc-5dc 1x1, potem 2x1 i potem 3x1. Ma to sens? Juz jutro kartke dorwe w swe.rece tylko chcialam sie upewnic bo dzis i wczoraj bralam 1x1 i nagle sie zaczelam zastanawiac czy na pewno dobrze pamiętam

.

Ostatnia edycja:
Dziękuje Annemarie !
Po prostu ja miałam wyjątkowe nieprzyjemne efekty uboczne a teraz mam najdłuższa listę lekow
4 różne progesterony
Enkorton
Clexane
Acard
I oprócz słabości po pierwszych zastrzykach wczoraj ,wyjątkowo dziś nic mi nie jest
Zaprawilam się w boju

A ok, nie wiedzialam ze tak bylo. Mozliwe ze organizm po pierwszym szoku sie przyzwyczail.

Dziewczyny poratujcie mnie... chociaz pewnie kazda z Was miala to inaczej rozpisane.
Dostalam @ i mam zaczac estrofem do crio. Tylko kartke z rozpiska zostawilam sobie w pracy...
Wydaje mi sie ze mialam rozpisane (zreszta chyba tak jak przy poprzednim crio) ze estrofem od 1dc-5dc 1x1, potem 2x1 i potem 3x1. Ma to sens? Juz jutro kartke dorwe w swe.rece tylko chcialam sie upewnic bo dzis i wczoraj bralam 1x1 i nagle sie zaczelam zastanawiac czy na pewno dobrze pamiętam
Ja mam brać od 2 dc 3x1.

Kurciu ja bralam estrofem od 2dc 3×1 tab i po kontroli od 11dc 4×1 bo mialam slabe endo

reklama
Ja robiłam w tygodniu w Łodzi badanie subpopulacji limfocytow(test IMK) i NK są w tym zawarte.
Dziewczyny ktore sie leczyly immunologicznie czy 14% Nk to ok? Mam wynik testu IMK i w ogóle nie wiem co znaczy. A do wizyty daleko...
@Forget-me-not... dzięki Kochana za info. Muszę zrobić to badanie. Czy ma znaczenie dzień cyklu? W czwartek mam wizytę u gina przed kolejnym podejściem do transferu, w zeszłym cyklu było słabiutkie endo więc odwołany . A jak u Ciebie? Kiedy następny transfer ?

Do góry