reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Laurka trzymamy kciuki!!!

Nie lubię :no:

Ja szczęśliwe podejście miałam w Invikcie i dobrze ich wspominam. Też miałam 3 weryfkacje. Pierwsza beta była niska i też myślałam, że nic z tego. Na 2 weryfikacji było już 307 także ja bym nie odstawiała tylko czekała.

Niestety, u mnie inna sytuacja, bo to w drugiej weryfikacji beta 1,9. Super, że u Ciebie się udało. Gratki:)

Dziewczyny, zamecze was dziś, ale jeszcze jedno pytanie:) lekarz przestrzegał, że pierwszy dzień cyklu to dzień z porządnym krwawieniem, a nie z plamieniem jak to określił....stara już jestem ale tak mi namącil, że już nie wiem czy dzisiejszy dzień jest pierwszym dniem cyklu czy nie:( generalnie jest żywa czerwona krew, nie żadna brązowa, ale mało...kurcze, pomóżcie;( jak to zakwalifikować???
Wiesz, ja tez zawsze mialam z tym problem, kazda kobieta jest inna i ten okres tez moze byc inny. Mi pigula wytlumaczyla ze 1 dzien cyklu jest ten w którym budzisz sie krwawiac... takze jesli zaczelas plamic wczoraj np od poludnia to sie nie liczy dopiero kolejny dzien...

Dziewczyny, poratujcie....nie wiem jednak co robić:( jutro rano muszę dzwon c do kliniki umówić się na podgląd...i nachodzą mnie różne myśli, co zrobić ...dzwonić do L. I u niego kontynuować ( mimo, że wysłał mnie do innego lekarza bo w ubiegłym tygodniu miejsc już nie miał) czy zostać u dr. Z. Serio nie wiem co powinnam zrobić. Zaczynając procedurę w Novum wyszłam z zaloEnia że tylko L. Bo jest cudotwórca a to moja ostatnia stymulacją...tylko teraz w głowie mam pomieszane po tym jak dziewczyny dobrze tez pisały o Z. I pielęgniarka też mi zasugerowała żeby przy nim zostać:( hellpppp

reklama
Do góry