reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wooow, toś mi zaimponowała dziewczyno :)
Pewnie kwestia charakteru, ja bym spanikowała :)

Cześć, gratulacje :) Co do kwasu od siebie potwierdzam, co napisały dziewczyny :)

Mi też polecano, próbowałam brać... ale mamo co się po tym działo to aż nie wypada opisywać :) Nie masz zadnych ekhm sensacji jelitowych? :)
Odstawilam i kupiłam takie bez żelaza, mama dha. Na razie znoszę dobrze i nie mam anemii. Podobno jak się pobierze ok tygodnia to później przechodzi ale boję się spróbować jeszcze raz :) :) :)

Potwierdzam, chodzę na nfz i nie jest źle. Mniej usg niż prywatnie, ale u mnie wszystko ok więc nie ma potrzeby by robić częściej. Zobaczymy jak będzie dalej :)

Surcia[emoji23]plusy bycia szerokiej w doopie to sa, bo kosci miednicy ladnie sie rozchodza, i ci powiem rodzilam go 20 min[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Cos ci napisala czy powiedziala?
Dzisiaj z nia rozmawiałam telefonicznie a 3 tygodnie temu dostałam wyniki pocztą ale nic z nich nie rozumiem :(
Mówiła że mam nk ktore nie sa tak wysokie z krwi jak wyszly z biopsji endometrium,
Kir mam AB i tam kilka jest negativ,
do tego cos z reumatyzmem jakies początki,
I jestesmy genetycznie z mezem bardzo podobni.
Najbardziej interesują mnie te kiry a ona tak nawijala że mój mózg nie ogarnął tego wszystkiego.
Oczywiscie bylam u endokrynologa i sie okazalo ze mam diabetis.
Jestem w ciemnej d... nie wiem co dalej robić.

Dawno mnie tu nie było ale musiałam sobie w głowie wszystko poukladac. Widze że tu faktycznie baby boomm :) mam wrażenie że ja tu jak dinozaur zamarlam w jednym miejscu. Poproszę o pozytywne fluidy ciążowe

Cześć cioteczki! My już po wizycie. Nasza pani doktor jak zwykle cudowna :D Dużo poopowiadała, dużo potłumaczyła, pokazała co trzeba itp :D
Zdjęcie udalo się zrobić tylko mi, bo moje rodzeństwo sobie spało odwrócone pleckami. Za to ja nadrabiam za nas oboje i fikam jak tylko mogę. No i pani doktor powiedziała, że chyba jestem dziewczynką. Wg om 11+4, wg usg 12+5 (6,2cm) i 12+2 (5,9cm).
Za to matka ma się zachowywać jak inkubatorek, duuuużo leżeć, nawet na spacery za bardzo nie wychodzić, bo szyjka choć w normie to długość szału nie robi. Na szczęście łożysko, które w sobote było prawie całe na szyjce dziś jest już dużo wyżej :D Ze strachu przed wizytą matka miała wywalone ciśnienie ;)
A to ja
Asia nawet nie wiesz jak sie ciesze;) az się poplakalam cudnowne widoki tylko pozazdroscic.... Ale duzo przeszlas wiec wreszcie nadszedl twoj czas. ❤❤

reklama
Do góry