reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wooow, toś mi zaimponowała dziewczyno :)
Pewnie kwestia charakteru, ja bym spanikowała :)

Cześć, gratulacje :) Co do kwasu od siebie potwierdzam, co napisały dziewczyny :)

Mi też polecano, próbowałam brać... ale mamo co się po tym działo to aż nie wypada opisywać :) Nie masz zadnych ekhm sensacji jelitowych? :)
Odstawilam i kupiłam takie bez żelaza, mama dha. Na razie znoszę dobrze i nie mam anemii. Podobno jak się pobierze ok tygodnia to później przechodzi ale boję się spróbować jeszcze raz :) :) :)

Potwierdzam, chodzę na nfz i nie jest źle. Mniej usg niż prywatnie, ale u mnie wszystko ok więc nie ma potrzeby by robić częściej. Zobaczymy jak będzie dalej :)

Surcia[emoji23]plusy bycia szerokiej w doopie to sa, bo kosci miednicy ladnie sie rozchodza, i ci powiem rodzilam go 20 min[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Cos ci napisala czy powiedziala?
Dzisiaj z nia rozmawiałam telefonicznie a 3 tygodnie temu dostałam wyniki pocztą ale nic z nich nie rozumiem :(
Mówiła że mam nk ktore nie sa tak wysokie z krwi jak wyszly z biopsji endometrium,
Kir mam AB i tam kilka jest negativ,
do tego cos z reumatyzmem jakies początki,
I jestesmy genetycznie z mezem bardzo podobni.
Najbardziej interesują mnie te kiry a ona tak nawijala że mój mózg nie ogarnął tego wszystkiego.
Oczywiscie bylam u endokrynologa i sie okazalo ze mam diabetis.
Jestem w ciemnej d... nie wiem co dalej robić.

Dawno mnie tu nie było ale musiałam sobie w głowie wszystko poukladac. Widze że tu faktycznie baby boomm :) mam wrażenie że ja tu jak dinozaur zamarlam w jednym miejscu. Poproszę o pozytywne fluidy ciążowe

Cześć cioteczki! My już po wizycie. Nasza pani doktor jak zwykle cudowna :D Dużo poopowiadała, dużo potłumaczyła, pokazała co trzeba itp :D
Zdjęcie udalo się zrobić tylko mi, bo moje rodzeństwo sobie spało odwrócone pleckami. Za to ja nadrabiam za nas oboje i fikam jak tylko mogę. No i pani doktor powiedziała, że chyba jestem dziewczynką. Wg om 11+4, wg usg 12+5 (6,2cm) i 12+2 (5,9cm).
Za to matka ma się zachowywać jak inkubatorek, duuuużo leżeć, nawet na spacery za bardzo nie wychodzić, bo szyjka choć w normie to długość szału nie robi. Na szczęście łożysko, które w sobote było prawie całe na szyjce dziś jest już dużo wyżej :D Ze strachu przed wizytą matka miała wywalone ciśnienie ;)
A to ja
Asia nawet nie wiesz jak sie ciesze;) az się poplakalam cudnowne widoki tylko pozazdroscic.... Ale duzo przeszlas wiec wreszcie nadszedl twoj czas. ❤❤

reklama
Do góry