reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Tam na dole nie polecam, ceny sa straszne.@dżoasia a powiedz mi moja droga czy leki do transferu też warto kupować w tej aptece w Krakowie czy mogę kupić w aptece na dole kliniki i nie stracę dużo więcej?
Wiem, że zależy co mi da, ale pytam tak na wszelki wypadek
Na Bratyslawskiej sa od reki najtaniej. Chociaz jeszcze taniej obczailam w Slonecznej, ale np takiego prolutexu nie maja od reki tylko na drugi dzien. Ewentualnie estrofem, duphaston, neoparin - to dostaniesz od razu.
Mam info - 10 sie zaplodnilo
Kolejna doba pokaze co bedzie z tych 10
Idziemy na mrozenie w 5 dobie ze wzgledu na duza ilosc zarodkow
Oszzz alez piękna ilość - było do przewidzenia miałaś piękny estradiol i komoreczki dojrzałe aż Tobie zazdroszczę. ..a słuchajcie nie ma opcji żebym dowiedziała się o swoich zarodkach jakiekolwiek info? Oni tylko mówili że jak nie będzie tel jechać do kliniki na transfer i teraz to czekanie mnie męczy a gdzie do poniedziałku
dżoasia
Nie powinno to raczej miec znaczeniaHej dziewczyna czy ktoras miala crio na sztucznym cyklu? Bo ja bede miala zebym nie musiala dojezdzac na kontrole. Wiem ze do transferu bede musiala brac leki ale jak dlugo trzeba bedzie je brac po transferze? Czy to dobre dla dziecka? Czy lepiej na naturalnym?
Ja czekam do prenatalnych i bede szalec z zakupami ciazowymi jesli wszystko bedzie cacy. Na pierwszy rzut idzie poducha ciazowa do spaniaKurde mam traumę. Moja ulubiona pozycja do panią to brzuch oczywiście starań się nie kłaść na brzuchu teraz ale jak się budzę to oczywiście kaldun podemna. ;(((( nie uduszę dzieciaka?
Poszukaj na stronie kliniki jakiegos nr tel do labu lub na infolinie i popros, zeby cie polaczyli z labem, mysle ze nie bedzie problemuOszzz alez piękna ilość - było do przewidzenia miałaś piękny estradiol i komoreczki dojrzałe aż Tobie zazdroszczę. ..a słuchajcie nie ma opcji żebym dowiedziała się o swoich zarodkach jakiekolwiek info? Oni tylko mówili że jak nie będzie tel jechać do kliniki na transfer i teraz to czekanie mnie męczy a gdzie do poniedziałku
@Cytrynka122 o ktorej wyniki??
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. W takim razie nie robie tej krzywej. Trudno. Za późno się ogarnęłam. Może ta procedura będzie szczęśliwa. Ale to też powinien lekarz o tym wspomnieć bo jakby nie to forum to bym w ogole nie wiedziała że to ma związek.
Oszzz alez piękna ilość - było do przewidzenia miałaś piękny estradiol i komoreczki dojrzałe aż Tobie zazdroszczę. ..a słuchajcie nie ma opcji żebym dowiedziała się o swoich zarodkach jakiekolwiek info? Oni tylko mówili że jak nie będzie tel jechać do kliniki na transfer i teraz to czekanie mnie męczy a gdzie do poniedziałku
A Ty jak sie czujesz po punkcji? Wszystko ok?
Super ze niedlugo juz jedziesz po zarodeczki[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
A Ty jak sie czujesz po punkcji? Wszystko ok?
Super ze niedlugo juz jedziesz po zarodeczki[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Nie jest źle jestem osłabiona ale cóż nie mogę zbytnio polegiwac bo mam małego brzdaca brzucho ciągnie i jest napompowany ale narazie spokój. Ty sobie odpocznij i pij dużo wody ja mam w zleceniach 3 litry
Marzycielka7
Mam info - 10 sie zaplodnilo
Kolejna doba pokaze co bedzie z tych 10
Idziemy na mrozenie w 5 dobie ze wzgledu na duza ilosc zarodkow
Elegancko [emoji106][emoji6]
Vinszka
Jeszcze chwila Kochana. Mnie czas leciał jak krew z nosa dwa lata temu. Zaraz będziesz miała zastrzyki, punkcję i transfer, a w nagrodę Bozia w dzieciach wynagrodziDzięki za podpowiedź. Za chwilke skoncze 30 lat bez poronien, bez ciazy bez transferow jeszcze
Kochana, oczywiście że jest. Ja dzwoniłam na infolinie i mnie przełączali. Dzwoniłam po 24h w 3 dobie i w 5.Oszzz alez piękna ilość - było do przewidzenia miałaś piękny estradiol i komoreczki dojrzałe aż Tobie zazdroszczę. ..a słuchajcie nie ma opcji żebym dowiedziała się o swoich zarodkach jakiekolwiek info? Oni tylko mówili że jak nie będzie tel jechać do kliniki na transfer i teraz to czekanie mnie męczy a gdzie do poniedziałku
reklama
Jeszcze chwila Kochana. Mnie czas leciał jak krew z nosa dwa lata temu. Zaraz będziesz miała zastrzyki, punkcję i transfer, a w nagrodę Bozia w dzieciach wynagrodzi
Kochana, oczywiście że jest. Ja dzwoniłam na infolinie i mnie przełączali. Dzwoniłam po 24h w 3 dobie i w 5.
Cały czas się wacham bo oni wczoraj mówili że konsultacja godzinę przed transferem i ze oni już nie dzwonią itd. Chyba ze klapa totalna. Ja ostatnio podchodzilam 2 lata temu od tamtej pory podobno zasady się zmieniły
Podziel się: