reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny,
Mam zaslabniecia przy kazdym wstaniu i np pojsciu do toalety nie widze najpierw i slabne .. generalnie slaba jestem

Czy to mozliwe ze to po Dostinex? Dawka 0,5 mg
Mam 8 tabletek, 1 x dziennie po 1 tabletce
Do tego ten estrofem mite 2 x 1

Mdlosci to wiadomo ale te zaslabniecia martwia mnie. Lekarz mowi ze trzeba przetrwac...

Mialyscie jakies sensacje?
Ja nie miałam żadnych efektów ubocznych po leku dostinex, ale dr mi mowila żeby brać przed spaniem bo mogą być zawroty glowy itp. wiec u Ciebie może byc od tego.

10 to super wynik, gratuluję!!
Czuję że będą z tego dzieci[emoji6]

reklama
Ja nie miałam żadnych efektów ubocznych po leku dostinex, ale dr mi mowila żeby brać przed spaniem bo mogą być zawroty glowy itp. wiec u Ciebie może byc od tego.

10 to super wynik, gratuluję!!
Czuję że będą z tego dzieci[emoji6]

O widzisz dzieki za info, uspokoilas mnie, dzis czekam do wieczora z tabletka..
Tez mam nadzieje ze beda dzieci...[emoji8]

Cały czas się wacham bo oni wczoraj mówili że konsultacja godzinę przed transferem i ze oni już nie dzwonią itd. Chyba ze klapa totalna. Ja ostatnio podchodzilam 2 lata temu od tamtej pory podobno zasady się zmieniły

No ja też 2 lata temu miałam ;) Mówili to samo, a ja zadzwoniłam... Czemu by nie, no przecież w "mordę" mi nie dadzą :D:D

Babeczki, dzisiaj czekamy na zdjęcia twinsów - @dżoasia - pięknych widoków na dzisiejszej wizycie no i oczywiście podziel się fotkami z ciotkami :D
Trzymamy też kciuki za betę @Cytrynka122 - niech rośnie do nieba! ✊ ✊ ✊

Miłego dnia wszystkim!
Nie powinno to raczej miec znaczenia :)

Ja czekam do prenatalnych i bede szalec z zakupami ciazowymi jesli wszystko bedzie cacy. Na pierwszy rzut idzie poducha ciazowa do spania:D

Poszukaj na stronie kliniki jakiegos nr tel do labu lub na infolinie i popros, zeby cie polaczyli z labem, mysle ze nie bedzie problemu

@Cytrynka122 o ktorej wyniki?? :)

@ilmenau @dżoasia niestety nie mam dobrych wieści. Beta spadła do 1, mam zlecenie na badanie komórek Nk endometrium czy coś takiego, muszę się trochę zagłębić w ten temat jeszcze go nie ogarniam. Dodatkowo na poniedziałek mam wizytę u endokrynologa bo Tsh czasami skakało. Mam nadzieję, że do trzech razy sztuka.

@ilmenau @dżoasia niestety nie mam dobrych wieści. Beta spadła do 1, mam zlecenie na badanie komórek Nk endometrium czy coś takiego, muszę się trochę zagłębić w ten temat jeszcze go nie ogarniam. Dodatkowo na poniedziałek mam wizytę u endokrynologa bo Tsh czasami skakało. Mam nadzieję, że do trzech razy sztuka.

Przykro mi bardzo :(
To badanie jest przede mną w sobotę.

Tak informacyjnie Dziewczyny zadzwoniłam do Invicty i juz nikt się nic nie dowie laboratorium dzwoni jak nic nie zostaje w innym przypadku info godzina przed transferem i omówienie całej hodowli

reklama

Przykro mi :( :( :(
Ja badałam poziom komórek nk w II połowie cyklu naturalnego, u mnie wyszedł podwyższony poziom i musiałam brać leki. Robiłam też test imk (subpopulacja limfocytów) - tylko tutaj wyniki musi interpretować doświadczony immunolog.
Tarczyca i cukier tez mają duży wpływ - sprawdź jeszcze te dwie rzeczy przed kolejnym transferem.
Trzymaj się!

Do góry