Jak się czujesz?Z tą pracą to faktycznie. Chyba wezmę urlop do konca tyg. Byłam u lekarza i mnie uspokoił. Kazał odpoczywac. Na usg powiedział że widać zarys zarodka
Leki na cukier mają istotny wpływ na ciążę czego byłam przypadkiem czy @Dgd jest jeszcze lepszym.Na pewno diabetolog pomoże i szanse będą jeszcze większe.Super,że są jeszcze zarodki !A to ,że słabe to z tego co czytam to właśnie z tych słabeuszy są dzieciaczki.Dzięki za pamięć
Ja już otarłam łzy i działam dalej - w piątek jadę do diabetologa z wynikami glukozy i insuliny. A może nuż coś pomoże... Mamy jeszcze ostatnie dwa słabsze zarodki - chcę po nie wrócić w marcu.
A ty kiedy planujesz podejście?
Informuj co lekarz powie jutro.
Ja jestem w trakcie długie prootokołu-pierwszy cykl także jeszcze miesiąc do jakichś konkretów.
Milka moja znajoma ma cukrzycę i mega zorientowana w tych badaniach-powiedziała,że leki anty czy stymulanty mają wpływ na wynik.Możesz zrobić ale nie wiem czy to będzie miało sens.tym bardziej,ze już bierzesz 15 ta tabletkę.Kurcze. Dziś była 15 tabletka. A gdy przejdę na stymulacje wtedy mogę zrobić krzywa? Czy wtedy to już w ogóle nieee..
Dzięki za odpowiedź
Ja nigdy hiperki nie miałam i to mi nie grozi Sama biore dostinex ale połówkę tabletki na tydzień i na początku bardzo źle się czułam więc całkiem możliwe ale dziewczyny na pewno się wypowiedzą które brały w takich dawkach.Dziewczyny,
Mam zaslabniecia przy kazdym wstaniu i np pojsciu do toalety nie widze najpierw i slabne .. generalnie slaba jestem
Czy to mozliwe ze to po Dostinex? Dawka 0,5 mg
Mam 8 tabletek, 1 x dziennie po 1 tabletce
Do tego ten estrofem mite 2 x 1
Mdlosci to wiadomo ale te zaslabniecia martwia mnie. Lekarz mowi ze trzeba przetrwac...
Mialyscie jakies sensacje?
Informuj jak się czujesz.
Ależ ilości!!!!Wspaniale teraz czekamy na dalsze informacje!!!i trzymamy kciuki!!!Mam info - 10 sie zaplodnilo
Kolejna doba pokaze co bedzie z tych 10
Idziemy na mrozenie w 5 dobie ze wzgledu na duza ilosc zarodkow
@dżoasia ja tez czekam
Dziewczyny ponawiam pytanie-ma któraś do sprzedania INTRALIPYD 20%?????
Ostatnia edycja: