reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny które stosowalyscie accofil. Czy Was też tak w krzyżu nawalalo ? Już nie wiem co ze sobą zrobić i jak się usadzić
U mnie nie było takiego problemu ale kazda z nas ma inne dolegliwosci.jak sie dziś czujesz?

@NataliaNNN jak dziewczyny radzą badanie moczu z posiewem i do lekarza. ja bez ciązy ale ostatnio miałam zapalenie i w swoim życiu bardzo wiele razy.i pomaga siedzenie w bardzo ciepłej wodzie ale każdy ma inaczej.
Daj znać jak sytuacja.

@Agniecha1508 potwierdzam info AnneMarie-dostaniesz Accofil i trzeba będzie działać :)
Ale damy radę prawda?:)

@sssurykatka jak sytuacja u Ciebie?Już lepiej?

@redferrari aż się wzruszyłam na Twój post!Wielkie gratulacje i czekamy na zdjęcie kruszynki :)

duzo tego intralipidu macie.Moje nk to az 22% i dostalam zalecenia na 4 wlewy, przed transferem, w dniu transferu , miesiac po i 2 tyg po.11 lutego i 25 lutego ide na ostatnie dwa. No ale biore encorton 10 mg tez.
Dziewczyny czy ktoras z Was pracuje w kadrach lub ksiegowosci albo po prostu posiada taka wiedze i umie wyliczac wynagrodzenie na zwolnieniu lekarskim ale uwzgledniajac calosc pensji a nie tylko za czas choroby? będe wdzieczna za pomoc
Baylee w dniu trasferu miałam podany przed transferem czy po transferze?
Niestety w sprawach księgowych nie pomoge..

reklama
U mnie nie było takiego problemu ale kazda z nas ma inne dolegliwosci.jak sie dziś czujesz?

@NataliaNNN jak dziewczyny radzą badanie moczu z posiewem i do lekarza. ja bez ciązy ale ostatnio miałam zapalenie i w swoim życiu bardzo wiele razy.i pomaga siedzenie w bardzo ciepłej wodzie ale każdy ma inaczej.
Daj znać jak sytuacja.

@Agniecha1508 potwierdzam info AnneMarie-dostaniesz Accofil i trzeba będzie działać :)

@redferrari aż się wzruszyłam na Twój post!Wielkie gratulacje i czekamy na zdjęcie kruszynki :)

Po transferze

@tina35 dzięki, melduję, że od południa czysto :)
@Biedroneczka83 biurwa :) Ja też mam jedną pracę, w której jak się dowiedzieli o ciąży to przenieśli mnie do papierków, za to w drugiej hardkor i na dodatek podwójne obowiązki. Chyba na dobre mi jednak wyjdzie to zwolnienie.
Jak się czujesz biurweczko, nadal się z kibelkiem przyjaźnisz?

Daj znać jak sytuacja.

@tina35 - oczywiście , że damy - choćbym miała go pić szklankami:laugh2: Będzie szklaneczka acofiku na implantacje, a potem druga z winkiem na endo .... a co

A miałaś badane NK? Bo z tego co się orientuje intralipid jest właśnie na zbicie za wysokiego poziomu tych komórek. Ja przy transferze miałam podany, bo moja lekarka stwierdziła, ze nie zaszkodzi a może pomoc. Mi wyszło 15,2% wiec przy nastepnym transferze i tak bede go miala, tylko pytanie czy tylko raz. Z tego co tu czytam to dziewczyny maja go podawanego przed, w trakcie i po transferze.
Mam komorek NK 14% bede miec 3 razy podany.

reklama
Do góry