reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny które stosowalyscie accofil. Czy Was też tak w krzyżu nawalalo ? Już nie wiem co ze sobą zrobić i jak się usadzić
U mnie nie było takiego problemu ale kazda z nas ma inne dolegliwosci.jak sie dziś czujesz?

@NataliaNNN jak dziewczyny radzą badanie moczu z posiewem i do lekarza. ja bez ciązy ale ostatnio miałam zapalenie i w swoim życiu bardzo wiele razy.i pomaga siedzenie w bardzo ciepłej wodzie ale każdy ma inaczej.
Daj znać jak sytuacja.

@Agniecha1508 potwierdzam info AnneMarie-dostaniesz Accofil i trzeba będzie działać :)
Ale damy radę prawda?:)

@sssurykatka jak sytuacja u Ciebie?Już lepiej?

@redferrari aż się wzruszyłam na Twój post!Wielkie gratulacje i czekamy na zdjęcie kruszynki :)

duzo tego intralipidu macie.Moje nk to az 22% i dostalam zalecenia na 4 wlewy, przed transferem, w dniu transferu , miesiac po i 2 tyg po.11 lutego i 25 lutego ide na ostatnie dwa. No ale biore encorton 10 mg tez.
Dziewczyny czy ktoras z Was pracuje w kadrach lub ksiegowosci albo po prostu posiada taka wiedze i umie wyliczac wynagrodzenie na zwolnieniu lekarskim ale uwzgledniajac calosc pensji a nie tylko za czas choroby? będe wdzieczna za pomoc
Baylee w dniu trasferu miałam podany przed transferem czy po transferze?
Niestety w sprawach księgowych nie pomoge..

reklama
U mnie nie było takiego problemu ale kazda z nas ma inne dolegliwosci.jak sie dziś czujesz?

@NataliaNNN jak dziewczyny radzą badanie moczu z posiewem i do lekarza. ja bez ciązy ale ostatnio miałam zapalenie i w swoim życiu bardzo wiele razy.i pomaga siedzenie w bardzo ciepłej wodzie ale każdy ma inaczej.
Daj znać jak sytuacja.

@Agniecha1508 potwierdzam info AnneMarie-dostaniesz Accofil i trzeba będzie działać :)

@redferrari aż się wzruszyłam na Twój post!Wielkie gratulacje i czekamy na zdjęcie kruszynki :)

Po transferze

@tina35 dzięki, melduję, że od południa czysto :)
@Biedroneczka83 biurwa :) Ja też mam jedną pracę, w której jak się dowiedzieli o ciąży to przenieśli mnie do papierków, za to w drugiej hardkor i na dodatek podwójne obowiązki. Chyba na dobre mi jednak wyjdzie to zwolnienie.
Jak się czujesz biurweczko, nadal się z kibelkiem przyjaźnisz?

Daj znać jak sytuacja.

@tina35 - oczywiście , że damy - choćbym miała go pić szklankami:laugh2: Będzie szklaneczka acofiku na implantacje, a potem druga z winkiem na endo .... a co

A miałaś badane NK? Bo z tego co się orientuje intralipid jest właśnie na zbicie za wysokiego poziomu tych komórek. Ja przy transferze miałam podany, bo moja lekarka stwierdziła, ze nie zaszkodzi a może pomoc. Mi wyszło 15,2% wiec przy nastepnym transferze i tak bede go miala, tylko pytanie czy tylko raz. Z tego co tu czytam to dziewczyny maja go podawanego przed, w trakcie i po transferze.
Mam komorek NK 14% bede miec 3 razy podany.

reklama
Do góry