reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Strasznie bym chciała uwierzyć w końcu w to że wszystko się w końcu uda...
Narazie staram się podchodzić to wszytsko z rozsądkiem ale to nie takie proste... :(
Chciał bym żeby w końcu i do mnie słońce zajrzało... Mam już dość tych burz... Ciągłego starchu i steru... Chciała wiedzieć że robię dobrze i że to wszytsko w końcu przyniesie oczekiwany efekt ...
Olka, już za jakieś 3 tygodnie będziesz wiedzieć :* Mam nadzieję, że będziemy świętować!!

reklama
duzo tego intralipidu macie.Moje nk to az 22% i dostalam zalecenia na 4 wlewy, przed transferem, w dniu transferu , miesiac po i 2 tyg po.11 lutego i 25 lutego ide na ostatnie dwa. No ale biore encorton 10 mg tez.
Dziewczyny czy ktoras z Was pracuje w kadrach lub ksiegowosci albo po prostu posiada taka wiedze i umie wyliczac wynagrodzenie na zwolnieniu lekarskim ale uwzgledniajac calosc pensji a nie tylko za czas choroby? będe wdzieczna za pomoc

Twoja trzustka produkuje insulinę, żeby ta zajęła się glukozą. Przy zaburzeniach tej insuliny jest za dużo. Jak jest jej za dużo, to może to mieć negatywny wpływ na cały organizm. To tak w bardzo dużym skrócie.

Ja właściwie polegałam na opinii doc Paśnika i nie drążyłam jakoś strasznie tematu. Mam dość podobne wyniki, ale nie wiem jaki mam haplotyp, bo na moich wynikach tego nie było. Miałam zalecony Accofil, który nie pomógł przy transferze. Później wyskoczył naturals. A Ty już byłaś u Paśnika czy pierwszy raz jedziesz?

@sssurykatka współczuję, że Ci dochodzą te plamienia. Ja bym chyba zwariowała. Mam nadzieję, że się w końcu pozbędziesz tego dziadowskiego polipa i będziesz miała spokój. Dawaj znać jak tam sytuacja.

@annemarie a masz jakiś sprawdzony detektor do polecenia? U mnie to jeszcze za wcześnie, ale za jakiś czas warto mieć coś na oku. Ja to panikara na maxa, więc pewnie nie obejdzie się bez takiego urządzonka.

IMG_3288.JPG

Ja mam ten AngelSounds prosty i bardzo go sobie chwale[emoji6]

Strasznie bym chciała uwierzyć w końcu w to że wszystko się w końcu uda...
Narazie staram się podchodzić to wszytsko z rozsądkiem ale to nie takie proste... :(
Chciał bym żeby w końcu i do mnie słońce zajrzało... Mam już dość tych burz... Ciągłego starchu i steru... Chciała wiedzieć że robię dobrze i że to wszytsko w końcu przyniesie oczekiwany efekt ...
Olka, a przypomnij: Ty miałaś 4 transfery i beta nie drgnęła, prawda? A teraz będzie pierwszy z wujkiem Jarkiem? I wcześniej miałaś 3-dniowce, blastki? A teraz chyba 4 blastki masz, tak? Przepraszam, ale nie pamiętam dokładnie, wiele tu naszych historii.

Witajcie dziewczyny jestem nowa na forum. Chcialam zaczerpnąć od was zdania na temat kliniki invimed Katowice? Czy są tutaj dziewczyny, które miały do czynienia z tą klinika? Chodzi mi dokładnie o to czy ma dobre laboratorium, embriologów i którego prowadzącego wybrać.. Obecnie jestem w Provicie jedno nie udane in vitro imsi na krótkim. Dodam że mamy problem z kiepskim nasieniem.

Olka, a przypomnij: Ty miałaś 4 transfery i beta nie drgnęła, prawda? A teraz będzie pierwszy z wujkiem Jarkiem? I wcześniej miałaś 3-dniowce, blastki? A teraz chyba 4 blastki masz, tak? Przepraszam, ale nie pamiętam dokładnie, wiele tu naszych historii.
To tak na pełnym skrócie
Jestem po 4 transferach , pierwszy transfer 2 zarodki 3dnioe , kolejne criotransfery z blastki , za każdym razem beta 0 , ostatni transfer już był po konsultacji z doc. Paśnikiem , wtedy dostałam encorton , przy tym.ttansferze ma być accofil , teraz mam na zimowisku 4 blastki

To tak na pełnym skrócie
Jestem po 4 transferach , pierwszy transfer 2 zarodki 3dnioe , kolejne criotransfery z blastki , za każdym razem beta 0 , ostatni transfer już był po konsultacji z doc. Paśnikiem , wtedy dostałam encorton , przy tym.ttansferze ma być accofil , teraz mam na zimowisku 4 blastki
Musi byc dobrze! Pełna mobilizacja :)

Dziewczyny czy orientujecie się co jest napisane na tych elektronicznych zwolnieniach z klinik? Ja Invicta , chciałabym wziąść po punkcji i tak się zastanawiam. ..

reklama
Do góry