dżoasia
Fanka BB :)
Nie chciałam dowcipnie, żeby macicy nie wqrwiać dodatkowo ;PA dlaczego przez brzuch? Lekarz mówił że to usg dopochwowe może zaszkodzić rozwojowi zarodkom? Mi ostatnio usg zrobił w 8dpt beta wtedy była 60 i mały pęcherzyk było widać, ale nie wiem czy za wcześnie robione usg dopochwowe nie szkodzi. Jak myślisz? 8tc - pięknie A jak się czujesz?
po godzinie wszystko wygląda cacy, bo insuliny ci nie wywaliło jakoś bardzo i glukoza też miodzio. Tylko po drugiej godzinie te wyniki ciulowe :/ Powinny spaść dużo bardziejCześć dziewczyny
Już tu kiedyś udzielałam się, ale podczytuje Was regularnie Po CB przygotowuje się do kolejnego podejścia, ale w międzyczasie badam to, co wcześniej nie było badane. Dziś zrobiłam krzywa i takie mam wyniki. Prosze Was pomóżcie mi je zinterpretować, bo kompletnie się na tym nie znam. Czy spadek glukozy po 2 godz nie jest za mały? A wzrost insuliny o czym może świadczyć? Bede bardzo wdzięczna za każda informacjeZobacz załącznik 938719
Kochana Ty po transferze jesteś?? Bo skoro ierwsza dawke accofilu miałaś wczoraj to dzisiaj już na pewno nie od niego się źle czujesz. Ale dobra wiadomość jest taka, że mnie plecy tak strasznie napieprzały, że mefacit i spasmolina po 3x1 nie dawały rady. Jakby nie to to bym pewnie wyła z bólu, ale to akurat u mnie oznaka porządnie zagnieżdżającej się ciąży zresztą nie tylko u mnieDziewczyny które stosowalyscie accofil. Czy Was też tak w krzyżu nawalalo ? Już nie wiem co ze sobą zrobić i jak się usadzić
Chyba @Laurka2019 kiedyś psała, że ten 2DS5 jest najbardziej odpowiedzialny za zagnieżdżanie. ALE u Ciebie inne aktywujące są obecne więc nie myślę, żeby to był problem jakiś większy. Zobaczysz co wujcio na to.A czy któraś dobra dusza ogarnia Kiry? Bo ja z tego to już kompletnie nic nie kumam
Mieliśmy zlecone jeszcze HLA-C dla mojego faceta, a z tego co się orientuje interpretuje się je razem, ale chciałabym wiedziec jak się sprawy maja jeśli o mnie chodziZobacz załącznik 938772
Tylko, e teraz progesteron Ci ciąża produkuje i jego poziom prawdopodobnie jest dużo wyższy niż wtedy kiedy go suplementowałaś. Powodzenia na usg!!No ja właśnie biorę 150 lutinusu czyli 1,5 tabletki dopochwowo plus rano prolutex w zastrzyku. Wcześniej brałam trzy lutinusy, 6 tabletek luteiny podjezykowo i zastrzyk i nie miałam problemów z bólem odbytu. Powiem tak mogę to wszystko znosić aby z dzidzia było wszystko w porządku ❤❤❤❤
Zrób badanie ogólne moczu + posiew, do tego zrób wymaz z pochwy bakteriologiczno-mykologiczny. Dopiero wtedy zacznij zażywać te żurawity i inne. Możesz kupić probiotyk dopochwowy i podmywać sie rumiankiem dopóki nie będziesz mieć wyników.Dziewczęta czy można brać urfuragine w ciąży? Zaczyna coś mnie piec, kużwa jeszcze jakiegoś zapalenia mi brakuje