reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wyniki pierwszej weryfikacji
Beta 32,69 (wynik może być zawyżony że względu na zastrzyk, który był w dniu transferu)
Estradiol 205,68
Progesteron 16,18

Zrobiłam też Tsh, które wyszło 2,598 a 10 stycznia wynosiło 1,88

Progesteron i estradiol na dobrym poziomie, a z betą nie wiadomo - jak miałaś zastrzyk ovitrelle to może się jeszcze utrzymywać, więc musimy czekać do następnej weryfikacji, ale i tak ✊✊✊ żeby się udało :)

reklama
Progesteron i estradiol na dobrym poziomie, a z betą nie wiadomo - jak miałaś zastrzyk ovitrelle to może się jeszcze utrzymywać, więc musimy czekać do następnej weryfikacji, ale i tak ✊✊✊ żeby się udało :)
@ilmenau dostałam zamiennik ovitrelle tj. Pregnyl i tylko pół dawki. Kolejna weryfikacja w poniedziałek :-) :)
Cytrynka wow kobieto! Przecież to ciąża!
@Margit2018 Mam nadzieję, że tak będzie jak piszesz. Poczekam do kolejnych weryfikacji:)

Dziewczęta czy można brać urfuragine w ciąży? Zaczyna coś mnie piec, kużwa jeszcze jakiegoś zapalenia mi brakuje :(

Z tego co ja wiem to nie powinno się brać furaginy w I i w III trymestrze, w II trymestrze tylko pod kontrolą lekarza. Kup jakiś preparat z żurawina, w aptece powiedzą ci co można brać w ciąży i rano zrób badanie moczu

@ilmenau dostałam zamiennik ovitrelle tj. Pregnyl i tylko pół dawki. Kolejna weryfikacja w poniedziałek :-) :)

@Margit2018 Mam nadzieję, że tak będzie jak piszesz. Poczekam do kolejnych weryfikacji:)

To kciuki za poniedziałkowy wynik! ✊✊✊

Ostatnia beta, więcej nie robię bo już chyba przesada by była :) 16dpt trzydniowego zarodka -2512.We wtorek przyszły (5 lutego) powinno widać na usg chyba pecherzyk prawda?

Pewnie ze będzie widać :) ładnie Ci rośnie beta :)

Dziewczęta czy można brać urfuragine w ciąży? Zaczyna coś mnie piec, kużwa jeszcze jakiegoś zapalenia mi brakuje :(
Nie wiem czy można furagine. Ja bym nie brała bez zgody lekarza. Dzisiaj pij bardzo dużo żeby wypłukiwac. Jutro zrób badanie ogólne i posiew moczu. Jak zapalenie pęcherza to lekarz da antybiotyk bezpieczny w ciąży. Ja ostatnio po transferze złapałam infekcje i dostałam antybiotyk -amotaks.

reklama
Do góry