anielka0612
Fanka BB :)
Bedzie drugie. Przy pierwszym cb, nie mam mroziakow, wiec muszę wszystko zaczynać od nowa. A u Ciebie jak sytuacja wyglada?Ktore to jest u ciebie podejscie ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie drugie. Przy pierwszym cb, nie mam mroziakow, wiec muszę wszystko zaczynać od nowa. A u Ciebie jak sytuacja wyglada?Ktore to jest u ciebie podejscie ????
Dla mnie też. Jak próbowałam sama coś szukać, to wyszło, że brakuje mi kilku ważnych kirów odpowiedzialnych za implantację, m.in. ten 2DS5 i byłam podłamana. Ale wysłałam wujkowi Jarkowi i on, patrząc na wyniki HLA męża, napisał, że nie potrzeba dodatkowych leków, czyli nie jest źle. Nie rozisywał sie, ale jak tak sobie tłumaczę, że u nas HLA męża jakoś rekompensują moje brakujące KIRy. Musisz kochana poczekać na wizytę i uzbroić się w cierpliwość.@Akatombo - tak, tak robił HLA - dla mnie te wyniki to czarrrna magia.
Kochana nie bój się i nie przejmuj. Mi lekarz od razu powiedział. Będzie Pani plamic cała ciąże.Cześć dzdziewzyny, ja dziś w nerwach, bo plamię. Przypuszczam, że to mój polip doszedł do głosu, ale strasznie się boję. 2 dni temu bejbi fikało na usg. Bolec mnie nic za bardzo nie boli, ale nerwa mam. @Sol, możesz mnie wspomóc dobrym słowem? Jak wyglądały u Ciebie plamienia z polipa? U mnie na razie różowa i brązowa wydzielina, ale boję się, że się rozkręci, jak orzed świętami... (choć wtedy miałam podrażnione po cytologii, teraz nikt mnie nie tam nie tykał).
Drogie Panie , Mądre głowy - poczytajta mój genotyp kir - i choć trochu proszę mnie oświecić.
Wizyta u wujka Jarka dopiero 15.03.
@annemarie @dżoasia @tina35 @Dgd @Kurcia i kogo jeszcze zapomniałam.
Zobacz załącznik 938917
@annemarie - dzięki dobra kobito.Dostaniesz raczej Accofil do procedury, masz duzo nieobecnych kirow i genotyp AA , moge to ze soba tylko tak porownac i reszta nieszczesnic. Ale Hej[emoji106]glowa do gory , sa ciaze takze z takimi wynikami.buziaki
Gratuluję!!!!! Jak się czujecie?
@redferrari - gratuluję suuuppppeeerrrr. Prosimy wagę i cm Alusi nam tu podać jak ochłoniesz. Duże buziole od ciotek
Gratulacje!!!
Ale super! Życzę wam cudownej pierwszej nocki razem oraz cudownych dni. Niech Malutka zdrowo rośnie a mama szybko wraca do sił!
Jak będziesz mieć chwilę to napisz nam coś więcej, ile waży Malutka i ile ma cm