reklama
Justyska13
Fanka BB :)
@dżoasia cudownie ♥ trzymam kciuki za 2 kropeczki... wierzę w WasNie ma się czym chwalić bo nic za bardzo nie było widać. Nie chciałam usg dowcipnego, dottore tez nie był za tym, żeby tam gmyrać więc oblookał tylko przez brzuch. No i nie wiemy na 100% czy jest 1 czy 2. Ale 1 na bank i na bank we właściwym miejscu
Teraz tydzień prawdy... Jak nie dostanę krwotoku to mogę mieć nadzieję...
Justyska13
@Dgd cudowny widok ♥Cześć dziewczyny. Ja już po USG. Jest dobrze. Maluch urósł i dzisiaj mierzy 1,33 cm - 8t+3d (wg. usg 7t+4d). Serduszko bije miarowo. Za 2 tyg. mam iść na badania Pappa i później badania prenatalne. Nie mogę w to wszystko uwierzyć...
Zobacz załącznik 929800
Justyska13
Ooo piekne korale. Powedz mi jak sie czujesz przy stymulacji? Tzn przy takiej ilosci pecherzykow odczuwasz to jakos? Bo u mnie przy natutalnej owulacji jal pecherzyk 1-2 rosnie to masakra z sikaniem, chodzeniem po schodach, obracaniem sie na lozku bo tak bardzo boli a co dopiero przy 30.U mnie transfer odroczony przez przestymulowanie a ponoc miałam najniższa dawkę hormonów :-( mam prawie 30 pecherzy i wszystkie wielkie od 18-24mm plus jeszcze duzo mniejszych ale ich nie bierze dr pod uwage. Wzielam zastrzyk i punkcja w piatek rano a potem mrozenie. Troche sie boje ze sa takie duze ze moze pekna wczesniej :-( dr powiedzial ze to mozliwe ale mam sie nie martwic bo jest ich tak duzo ze napewno cos zostanie.
ilmenau
Jesli bedzie duzo ladnych Komorek to zastanawiam sie czy ich nie zamrozic bo moga zaplodnic tylko 6, ale ponoc komorki zle znosza mrozenie :-( czy ktoras z was mrozila same komorki?
Ja mrozilam oocyty i potem je zapładnialiśmy. Z tych mrożonych komórek mam Córeczkę w brzuszku i jeszcze jednego mrozaczka.
Wg mnie opcja mrozenia komórek jest lepsza niż kolejna stymulacja.
Piękna ilość. Ja bym na Twoim miejscu zobaczyła najpierw po punkcji ile będzie komórek i jak Ci zostanie sporo, to bym mroziła. Komórki gorzej się rozmrażają niż zarodki, ale zawsze jest szansa, że z tych rozmrożonych będzie kilka. W razie czego uchroni to Cię przed kolejną stymulacją.Jesli bedzie duzo ladnych Komorek to zastanawiam sie czy ich nie zamrozic bo moga zaplodnic tylko 6, ale ponoc komorki zle znosza mrozenie :-( czy ktoras z was mrozila same komorki?
Lotta84
Nie ma się czym chwalić bo nic za bardzo nie było widać. Nie chciałam usg dowcipnego, dottore tez nie był za tym, żeby tam gmyrać więc oblookał tylko przez brzuch. No i nie wiemy na 100% czy jest 1 czy 2. Ale 1 na bank i na bank we właściwym miejscu
Teraz tydzień prawdy... Jak nie dostanę krwotoku to mogę mieć nadzieję...
Cudowne wieści Asiu, mam mega przeczucie,że już wkrótce ujrzysz dwa silne kropki. A czemu nie chciałaś dowcipnego usg?
Gratuluje Kochana, pozytywnie zazdraszczam takiego widokuCześć dziewczyny. Ja już po USG. Jest dobrze. Maluch urósł i dzisiaj mierzy 1,33 cm - 8t+3d (wg. usg 7t+4d). Serduszko bije miarowo. Za 2 tyg. mam iść na badania Pappa i później badania prenatalne. Nie mogę w to wszystko uwierzyć...
Zobacz załącznik 929800
Lotta84
3x1 to bardzo standardowa dawka estrofemu. Też taką miałam
Kurcze a mi gin zalecił estrofem 2x1 od 2dc....
reklama
Justyska13
@sksk popatrz uwierz kochana tak samo w swoje komórki i swoja blastke, dzwon do kliniki... i probuj naturalnie... pisalam Ci kiedys ze przyjaciolka i jej maz maja mutacje genu, mieli 25% na zdrowe całkiem dziecko i zdarzyl sie cud maja zdowe dziecko... uwierz w swoje jajeczka
Podziel się: