reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Blastka?Dziewczyny beta 25. 12 w 5 dpt o godz 19 -3.2, dziś w 7 dpt o 8- 5.8. Progesteron 13. Co myśleć?
karmenkaa
Zaciekawiona BB
Tak, transfer 21.12Blastka?
Coś się dzieje, ale ja bym skonsultowala z dr zwiększenie progesteronu bo cos niski chyba?Tak, transfer 21.12
Agnieś191
Ale to dzis 6dpt nir 7. Powtórz za 48h i w tym samym laboratoriumTak, transfer 21.12
Agnieś191
Z tym progesteronem to na dwa razy. Ja na początku miałam ok 15 i lekarz mówił że to i tak super jak na cykl sztuczny i crio nic nie zmienial ja pozniej nie badalam ciąża zdrowa i donoszona. Dziewczyny kiedyś pisały, że duphaston nie wychodzi we krwiCoś się dzieje, ale ja bym skonsultowala z dr zwiększenie progesteronu bo cos niski chyba?
karmenkaa
Zaciekawiona BB
Przepraszam, 20.12. Pomyliłam cyferki. Transfer miałam w czwartek równo tydzień temuAle to dzis 6dpt nir 7. Powtórz za 48h i w tym samym laboratorium
karmenkaa
Zaciekawiona BB
Jestem po transferze crio i biorę 3 x duphaston i 2x po 2 lutinus. Dziś dosyć mocno boli mnie brzuch wiec to raczej nie wróży dobrzeZ tym progesteronem to na dwa razy. Ja na początku miałam ok 15 i lekarz mówił że to i tak super jak na cykl sztuczny i crio nic nie zmienial ja pozniej nie badalam ciąża zdrowa i donoszona. Dziewczyny kiedyś pisały, że duphaston nie wychodzi we krwi
nadzieja xxx
ciezki temat nadzieję musisz miec i myśleć pozytywnie chodź dopuścić do siebie mysl ze moze sie nie udać u mnie było tak samo chodz i tak bardzo bolało i boli do dzisDla mnie chyba tez najgorsze jest to rozczarowanie czy się uda czy nie
Mąż jest nastawiony ze uda się za pierwszym razem ja nie chce się tak nastawiać bo wiem ze różnie bywa a boje się porażki
reklama
jolancik
Polecam maść Hascovir, smarowałam opryszczkę 5 razy dziennie i zeszła po kilku dniach a wyszła mi w trakcie stymulacji.Dziewczyny jakiś sposób na opryszczke? Męczę się z tym paskudztwem przez święta. Niestety do lekarza dopiero w styczniu. Nie chcę się denerwować bo mi to nie pomoże. Kiedyś miałam coś niepokojącego na wardze ale szybko zeszło. Teraz to jest katastrofa! Opryszka pierwszy raz w ciąży to niedobrze dzisiaj 7tc
Groźna opryszczka byłaby gdyby wystąpiła "pierwszy raz w życiu". A ta na ustach jest niegroźna.
Podziel się: