reklama
jolancik
Fanka BB :)
Piękny wynik! Gratuluję!Laski wiecie, że jestem w gorącej wodzie kąpana Walnęłam dziś po drodze betę, a co!
5dpt rano - 26
8dpt wieczór - 227
redferrari
Jak masz mocne nerwy to sprawdzaj... Może być dwucyfrową beta nawet a może jeszcze nic nie być... Pewności Ci ten wynik w żadną stronę nie da...Ja dzisiaj 6dpt zaczynam się niecierpliwić :/ w sobote planuje bete będzie 8 dzień 3 dniowego zarodka co myślicie nie za wcześnie?
sssurykatka
Dziś 11+5. Naczytałam się o tej chromatynie, że szanse znacznie spadają, a ryzyko wad rośnie. A wszyscy w n.ovum byli tacy pewni, że u nas to formalność, choć embriolog też musiał się naszukać. Piękne zarodki były, przetrwał jeden i jedna blastka w zamrażarce została. Chyba jednak zmuszę męża, żeby to zbadać przed 3cią stymulacją w razie czego.Dzięki Asiu, napiszę do Kaśki, bo zapamiętałam, że u niej chromatyna w kosmos jakaś była, a Igorek szaleje w brzuchu i zdrowy.Surykaciu u @chlopkers chyba jest nieciekawie z chromatyna a dzidzi za kilka tygodni bedzie po drugiej stronie brzucha. U @tamiza słabiuśkie nasienie, raz nawet z biopsji nie bylo niczego do zaplodnienia a dzidzi juz na swiecie. U @adunnnia90 tez slabiutkire nasienie. Nie pamietam teraz innych przypadkow ale na pewno wielu dziewczyom sie udalo i Tobie tez musi. Jestes juz daleko, mam nadzieje ze najgorsze juz minelo i teraz bedzie dobrze do konca. Ktory masz juz tc?
Dzięki. Właśnie u nas też dużo ładnych zarodków, a tu z efektem doopa... Na razie jeden dzielniak walczy w brzuchu.U nas też problem z nasieniem. Cztery lata temu jak pierwszy raz podchodziliśmy morfologia mojego m wynosiła 1% praktycznie zerowy ruch. Embriolog mówił, że mial problem ze znalezieniem odpowiednich plemników. Wówczas na 12 zapładnianych komórek uzyskaliśmy 8 zarododków, ale tylko 4 prawidłowe i z tego 1 donoszoną ciąże pierwszy transfer. Cudak ma juz 4 lata tak więc głpwa do góry
Ja kiedyś zrobiłam w 8 dpt 3 dniowca i wyszło 37 . Co prawda potem okazało się że pozamaciczna, ale przyrosty do 1300 były prawidłoweJa dzisiaj 6dpt zaczynam się niecierpliwić :/ w sobote planuje bete będzie 8 dzień 3 dniowego zarodka co myślicie nie za wcześnie?
Ja w 7dpt 5 dniowego zarodka miałam 14 dlatego sie zastanawiam, ale jestem niecierpliwa woęc pewnie poleceDziś 11+5. Naczytałam się o tej chromatynie, że szanse znacznie spadają, a ryzyko wad rośnie. A wszyscy w n.ovum byli tacy pewni, że u nas to formalność, choć embriolog też musiał się naszukać. Piękne zarodki były, przetrwał jeden i jedna blastka w zamrażarce została. Chyba jednak zmuszę męża, żeby to zbadać przed 3cią stymulacją w razie czego.Dzięki Asiu, napiszę do Kaśki, bo zapamiętałam, że u niej chromatyna w kosmos jakaś była, a Igorek szaleje w brzuchu i zdrowy.
Dzięki. Właśnie u nas też dużo ładnych zarodków, a tu z efektem doopa... Na razie jeden dzielniak walczy w brzuchu.
Ja kiedyś zrobiłam w 8 dpt 3 dniowca i wyszło 37 . Co prawda potem okazało się że pozamaciczna, ale przyrosty do 1300 były prawidłowe
ilmenau
Dziś 11+5. Naczytałam się o tej chromatynie, że szanse znacznie spadają, a ryzyko wad rośnie. A wszyscy w n.ovum byli tacy pewni, że u nas to formalność, choć embriolog też musiał się naszukać. Piękne zarodki były, przetrwał jeden i jedna blastka w zamrażarce została. Chyba jednak zmuszę męża, żeby to zbadać przed 3cią stymulacją w razie czego.Dzięki Asiu, napiszę do Kaśki, bo zapamiętałam, że u niej chromatyna w kosmos jakaś była, a Igorek szaleje w brzuchu i zdrowy.
Dzięki. Właśnie u nas też dużo ładnych zarodków, a tu z efektem doopa... Na razie jeden dzielniak walczy w brzuchu.
Ja kiedyś zrobiłam w 8 dpt 3 dniowca i wyszło 37 . Co prawda potem okazało się że pozamaciczna, ale przyrosty do 1300 były prawidłowe
Ty już teraz nie planuj co będziesz robić za dwa-trzy lata tylko glaskaj brzuszek i grzecznie biegaj na usg
Kiedy masz prenatalne?
Blondasek85
Witam serdecznie! Czy są tu osoby które przeżyły silne zapalenie pęcherza po transferze? Zaczęło się w 2 dpt i trwa do teraz. Wczoraj, w 5 dpt już nie wytrzymałam i pojechałam na SOR. W moczu skrzepy krwi i bakterie. Dostałam antybiotyk - augmentin. Beta - 3.2. Czyli coś zaczęło się dziać, ale pewnie przez zapalenie byłoby na tyle nigdy jeszcze nie miałam bety powyżej 1.2 . Czy mimo zapalenia komuś udał się transfer? Podejrzewam, że mam to po lutinusie...
Ja po ostatnim transferze dostałam takiego uczulenia po lutinusie i jeszcze grzybicy jakiejś, że moja lekarka to była w szoku. A przy wcześniejszych 2 transferach też go przecież brałam i nie miałam problemów.
reklama
@majka201 ja miałam podane 3dniowe i bete zrobiłam w 7dpt takie miałam zalecenia od lekarza i wyszła ponad 40 także trzymam ❤❤❤Ja dzisiaj 6dpt zaczynam się niecierpliwić :/ w sobote planuje bete będzie 8 dzień 3 dniowego zarodka co myślicie nie za wcześnie?
Podziel się: