reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! :) Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!

Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja :D
Kochana wspaniała wiadomość teraz trzymam kciuki by dalej rosło mam nadzieję że to ten moment [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Kochana życzę wszystkim wesołych świąt ...spokojnych i pełnych radości :) tym które mają brzuszki aby to były nudne miesiące a tym które muszą jeszcze trochę poczekac cierpliwości i oby na następne święta każda z nas wyglądała tak jak teraz ja ...czyli jak szczesliwe zoomby :D rok temu święta spędziłam z chusteczka w ręku, nie było łatwo a teraz jestem najszczesliwsza osoba na świecie , walczcie dziewczyny , nie poddawajcie się bo naprawdę warto ❤ mój Błażej pokazał mi że świat jest piękny ,nawet bez snu ;)
@dżoasia to jest Twój czas , teraz musi być już tylko dobrze ❤

Kochana. A co jest przyczyna tego ze tak zdegenerowaly?? Mowili cos?@misis188 chyba przechodzila. Ona powinna wiedziec.
Tak, dokładnie. W 7tc wykryto u mnie ospe wietrzna, odmianę poronna czyli niby lagidniejsza. Na ospe chorowałam w dzieciństwie a mimo to zachorowałam. Teraz wiem że przed transferem zrobiłbym badania w tym kierunku i ew się doszczepila ale było za późno. Dostałam lek i potem modlilam się żeby z dzieckiem było wszystko ok bo jest to choroba niebezpieczna w ciazy. Dzięki Bogu wszystko jest ok.

Dziewczyny kazdej zycze spokojnych Swiat przepelnionych miloscia do waszych dzieci , mezow i rodzin. Milosc jest czym wspanialym bo w samej swojej definicji oznacza dobroc , chec wywolania usmiechu na kazdej twarzy, poczucia bliskosci i bezpieczenstwa. Czy moga byc piekniejsze swieta jak te kiedy czlowiek czuje sie kochany❤️Dla tych , ktore maja ciagle pod gorke... sily zbierac i dzialac, ja rok temu bylam swiezo po poronieniu i jak sie domyslacie , byly to smutne swieta... dzisiaj rok pozniej fikaja mi w brzuchu dwa blizniaki ktore codziennie przypominaja mi co jest w zyciu najwazniejsze...Milosc , oczywiscie ...nawet taka jeszcze malutka.
❤️❤️❤️niech Was niesie przez zycie i Swieta❤️❤️❤️

reklama
Dziewczyny czy któras z Was miala podobna sytuacje? Lekarz kazał mi brać duphaston dwie tabletki dziennie przez 10dni od 16do 25dc Dziś mija 11dzien od wzięcia ostatniej tabletki a okresu zero, nawet małego plamienia. Ile to może jeszze trwać?

Do góry