reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! :) Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!

Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja :D
Pieknie oby tal dalej :)

reklama
@Biedroneczka83 , @Kurcia , Zamrozili dziś jeden, blastocysta AB, reszta zdegenerowana. Cieszę się, że jest chociaż ten jeden, podobno nie byl jeszcze taki duży i idealny na biopsję, ale go zamrozili. Zastanawiam się co teraz czy stymulować się dalej, czy nadal u nich, czy wogole w Polsce, czy odrazu przejść do KD? Skoro jest ten jeden to rozbudziło to moja nadzieję na kolejną stymulację bardziej udaną....nie wiem sama. Ja i tak przeszlabym do KD, może byloby szybciej i mniej stresu, ale mój mąż mnie namawia, żeby jeszcze raz spróbować na moich.
Kochana próbuj jeszcze raz ze swoimi. Daj sobie szanse, nie zalamuj sie. Nadzieja umiera ostatnia. Wierzę w Ciebie i Twoje jajeczka :)

Dziewczyny z okazji Świąt Bożego Narodzenia zycze Wam radosnych, spokojnych Świąt, by Boza Dziecina dala nam sily do walki o upragnione szczescie, by tych ktorym sie udało wspierala przez te 40 tyg, a tym ktore ciesza sie maciezynstwem by otrzymaly nieskończoną ilosc chwil, godzin z malenstwem i rodzina. Kochane a w jowym roku zycze Wam i sobie bysmy kolejne święta spędził w wiekszym gronie maluszkow :):):)

Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! :) Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!

Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja :D

Gratulacje!!!
Zajrzałam na wątek, bo tak czułam, że do 6 dnia nie wytrzymasz, że dzisiaj może być jakieś info ;)
Oby tak dalej. Ale święta masz piękne :)

@Biedroneczka83 , @Kurcia , Zamrozili dziś jeden, blastocysta AB, reszta zdegenerowana. Cieszę się, że jest chociaż ten jeden, podobno nie byl jeszcze taki duży i idealny na biopsję, ale go zamrozili. Zastanawiam się co teraz czy stymulować się dalej, czy nadal u nich, czy wogole w Polsce, czy odrazu przejść do KD? Skoro jest ten jeden to rozbudziło to moja nadzieję na kolejną stymulację bardziej udaną....nie wiem sama. Ja i tak przeszlabym do KD, może byloby szybciej i mniej stresu, ale mój mąż mnie namawia, żeby jeszcze raz spróbować na moich.
Kochana. A co jest przyczyna tego ze tak zdegenerowaly?? Mowili cos?
Dziewczyny wiecie coś o przechodzeniu ospy w ciąży? Coś się da zrobić?
@misis188 chyba przechodzila. Ona powinna wiedziec.

reklama
Do góry