Marzycielka7
Fanka BB :)
I oby prędzej czy później każda z nas doczekała się takiego prezentu i to niekoniecznie pod choinka [emoji6]bo dla nas kazusy czas jest dobry na taka mała rewolucje [emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!
Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja
Ależ akcja z krzaczorków Ja już się nastawiałam na wyniki po świętach, a tu taka fantastyczna niespodzianka. Ale fajursko! No jestem pod wrażeniem odwagi. Gratuluję i trzymam kciukasy za ciąg dalszyDziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!
Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja
Asiu, wspaniałe wiadomości!!! Gratulacje :-)Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!
Super!!!!! Oby tak dalej, trzymam kciukiDziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!