reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! :) Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!

Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja :D

Asiu powiem w skrócie zajebiaszczo kciuki za piękny wzrost i cudne dwa bijące❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dziewczyny wszystkim życzę radosnych i przepełnionych miłością w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia by spełniły się wszystkie marzenia szczególnie te najskrytsze. Nawet przez święta myślami będę z Wami.

Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! :) Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!

Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja :D
Ależ akcja z krzaczorków:) Ja już się nastawiałam na wyniki po świętach, a tu taka fantastyczna niespodzianka. Ale fajursko! No jestem pod wrażeniem odwagi. Gratuluję i trzymam kciukasy za ciąg dalszy:tak:
Wszystkim Wam kochane życzę spokojnych Świąt, spędzonych w miłej atmostrzerze i spełniania marzeń, tych tu dla nas oczywistych, ale też innych, mniej związanych z macierzyństwem. Buziaczki!

Asiu, wspaniałe wiadomości!!! Gratulacje :-)
Obysmy tylko takie dobre wiadomości czytały na tym forum - tego sobie i Wam życzę. Spokojnych Świąt dla Wszystkich ❤️

Kochane życzę Wam Wszystkim magicznych Świąt, dla tych które mają przy sobie swoje Cudenka - miłości i radości z nich! Dla tych które jeszcze się starają - wytrwałości i bądźcie grube!

Super!!!!! Oby tak dalej, trzymam kciuki:):);)

reklama
Aśka - wymiatasz no bomba!!!!!!
Taka beta tak szybko to się 2 jaja przyjęły ;)))))
[emoji268][emoji268][emoji268][emoji268]☃️[emoji268]☃️[emoji268]☃️[emoji268]☃️[emoji268]☃️[emoji268][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Sksk - coś wiesz?

Do góry