reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki dla tych zaciążonych radosnego wyczekuwania na dzieciątka a dla tych jeszcze walczących siły i spokoju bo same widzicie że in vitro się udaje i to nawet wtedy gdy sytuacja wydaje się być beznadziejna. Dżoasiu gratuluje, niech się już k.....a ud, Kurciu 2019 będzie Twój, Aniu buziaki i mam nadzieję że zaatakujesz z krzaków, Kalno ty wiesz....z całych sił. Olka o ciebie jestem spokojna bo wiem że ciebie nic nie zatrzyma. Spokojnych świąt.

reklama
Dziewczynki zdrowych pogodnych, smacznych i, spokojnych Świąt życzę. Niech to będzie czas wytchnienia, zasłużonego odpoczynku i obżarstwa, a co!!! :) Bawcie sie kochaniutkie dobrze!!

Tymczasem ujmując Wam jutro stresów i umożliwiając klejenie uszek bez zaciśniętych kciuków - u mnie dziś 5dpt i taka oto sytuacja :D

No to teraz zdrowych i wesołych świąt i ciązowych miesięcy trzymamy łapki ;):):-D

@sksk czy jest jakies info o zarodkach?
@Biedroneczka83 , @Kurcia , Zamrozili dziś jeden, blastocysta AB, reszta zdegenerowana. Cieszę się, że jest chociaż ten jeden, podobno nie byl jeszcze taki duży i idealny na biopsję, ale go zamrozili. Zastanawiam się co teraz czy stymulować się dalej, czy nadal u nich, czy wogole w Polsce, czy odrazu przejść do KD? Skoro jest ten jeden to rozbudziło to moja nadzieję na kolejną stymulację bardziej udaną....nie wiem sama. Ja i tak przeszlabym do KD, może byloby szybciej i mniej stresu, ale mój mąż mnie namawia, żeby jeszcze raz spróbować na moich.

Kochane Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę wam

Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę

Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni

Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei

By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Udanego transferu wysokiej betki
Samych dobrych wyników
Dużo szczęścia i miłości oraz mdłości

@Biedroneczka83 , @Kurcia , Zamrozili dziś jeden, blastocysta AB, reszta zdegenerowana. Cieszę się, że jest chociaż ten jeden, podobno nie byl jeszcze taki duży i idealny na biopsję, ale go zamrozili. Zastanawiam się co teraz czy stymulować się dalej, czy nadal u nich, czy wogole w Polsce, czy odrazu przejść do KD? Skoro jest ten jeden to rozbudziło to moja nadzieję na kolejną stymulację bardziej udaną....nie wiem sama. Ja i tak przeszlabym do KD, może byloby szybciej i mniej stresu, ale mój mąż mnie namawia, żeby jeszcze raz spróbować na moich.
Jak jest jeden to znaczy że coś się dzieje! Nie pamiętam ale jak u Was z nasieniem? Komórki są, łączą się tylko później coś się podziało.

reklama
Skoro masz jeden zarodek to po prostu podejdź do transferu i zdaj się na los. Niczego nie badaj. To oczywiście moje zdanie.

Do góry