reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jednak mam szesc zarodków nadal, ten jeden ktory wczoraj niby padł wziął się do roboty i się podzielił dalej. Czyli mam teraz cztery po osiem blastomerów i dwa po szesc blastomerów. Uff coraz bardziej się boje....coraz bardziej o nich myślę

Super, to tylko się cieszyć i myśleć pozytywnie dalej by się udało [emoji2]
3mam kciuki [emoji847]

reklama
Wczoraj byłam na wizycie w Bocianie ze swoją ta nadzerka i kolejny lekarz stwierdził ,ze to w niczym nie przeszkadza w zajściu w ciaze hmmm, a lewy z Novum twierdzi co innego
U mnie za granica to nie przeszkadza , w bocianie tez jedynie w novum nie dość ,ze poczułam się jak bankomat to teraz to utwierdziło ze tak jest i raczej będzie
Co robic?
W bocianie i w innych klinikach każą nie wierzyć immunologi , a ja za tydzień jakie do Pasnika
Wczoraj podsunął mi pomysł żeby zrobim diagnostykę przedimplantacyjna zarodka
Być może w tym jest problem a nie ja kasę tracę na szukanie problemu którego może nie ma
I nadzerka jak została to zosntanie

reklama
Wczoraj byłam na wizycie w Bocianie ze swoją ta nadzerka i kolejny lekarz stwierdził ,ze to w niczym nie przeszkadza w zajściu w ciaze hmmm, a lewy z Novum twierdzi co innego
U mnie za granica to nie przeszkadza , w bocianie tez jedynie w novum nie dość ,ze poczułam się jak bankomat to teraz to utwierdziło ze tak jest i raczej będzie
Co robic?
W bocianie i w innych klinikach każą nie wierzyć immunologi , a ja za tydzień jakie do Pasnika
Wczoraj podsunął mi pomysł żeby zrobim diagnostykę przedimplantacyjna zarodka
Być może w tym jest problem a nie ja kasę tracę na szukanie problemu którego może nie ma
I nadzerka jak została to zosntanie

O rany szczęście ale masz rzeczy do przemyślenia..... nie zazdroszczę kochana w takim rozbiciu być.
Generalnie u mnie w klinice tez nie wieża w immunologię, wiec chyba każda klinika ma inne podejście a większość raczej negatywne jak tutaj czytam. Widzę ze dziewczyny piszą o cudach Doktora palnika wiec na pewno jedz żeby samemu ocenić jak się z tym czujesz wszystkim.
Jeśli chodzi o Novun i tego doktora L duzo się tutaj naczytałam dobrego. Ale tez czytam ze rzeczywiście novun już ma podejście bardzo materialne.

Do góry