Suoer. Gratulacje oby tak dalej kochanaBeta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!
reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Krew pobrana. Wyniki wieczorem... Sikaniec mnie pozbawil nadzieji calkiem ale moze cud sie zdarzy.... Powodzenia wszystkim testujacym
u mnie tez oddana, dzis kryzys emocjonalny no ale sie wyjasni za kilka godzin. Sikanca nie robilam bo na szczescie nawet nie mam, kusilo mnie do apteki podjechac ale stwierdzilam raz sie zyje!
Powodzeniau mnie tez oddana, dzis kryzys emocjonalny no ale sie wyjasni za kilka godzin. Sikanca nie robilam bo na szczescie nawet nie mam, kusilo mnie do apteki podjechac ale stwierdzilam raz sie zyje!
@Majaaa Nie pozostaje nic innego jak pogratulować ci super przyrostu teraz ❤❤❤ za piękne widoki na usg
@JoannaRak kochana juz sie nie moge doczekac twojego wyniku bety trzymam ❤❤❤
@JoannaRak kochana juz sie nie moge doczekac twojego wyniku bety trzymam ❤❤❤
annemarie
Majaaa...przepiekna beta, byle tak dalej
Kurcia, dobrze ze masz juz to za soba i sie poskladalac next time bedzie bez niespodzianek
Dgd... szczeka mi opadlapiekne wiesci!!! Wbrew pozorom duzo jest cudow po in vitro, zwlaszcza u osob ktorym nie dawano zadnych szans
Asia Raczkuzaciskamy 30 kciukow za Was!
Reszcie wiary szczescia
Kurcia, dobrze ze masz juz to za soba i sie poskladalac next time bedzie bez niespodzianek
Dgd... szczeka mi opadlapiekne wiesci!!! Wbrew pozorom duzo jest cudow po in vitro, zwlaszcza u osob ktorym nie dawano zadnych szans
Asia Raczkuzaciskamy 30 kciukow za Was!
Reszcie wiary szczescia
jolancik
Super! Piękny przyrost! Gratuluję!Beta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!
Biedroneczka83
Joanna Raczek - trzymamy kciuki!!!!!!!
Blondasek85
No to u mnie już jest okres. 3 dni po odstawieniu leków i od razu z grubej rury
U mnie pierwszy dzień okresu też się lało, a dziś mam drugi dzień i już jest ok.
reklama
ilmenau
Beta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!
Gratulacje!!! Niech wszystkie dzisiejsze wyniki takie będą!!!
Podziel się: