Szczescie1986
Fanka BB :)
JoannaRak trzymam kciukasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu aż taka różnica? Ja byłam w szoku jak mi wyszło 0.9AMH 0,72 (choć raz nawet 0,2 wyszło) pięć komórek się zapłodniło.
Super kochana teraz superowych przyrostów.❤❤❤Dzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Kochane, ja jeszcze z jednym pytaniem, bo w nocy mi naszło i głowiłam się trochę... Czy dalej mogę brać dostinex i metforminę? Skontaktuję się z diabetologiem, ale on raczej nie odpowiada zbyt szybko.
Kochane, ja jeszcze z jednym pytaniem, bo w nocy mi naszło i głowiłam się trochę... Czy dalej mogę brać dostinex i metforminę? Skontaktuję się z diabetologiem, ale on raczej nie odpowiada zbyt szybko.
Kochana gratuluję.... Będą piękne święta niech beta pięknie przerasta ❤❤❤Ja tak nieśmiało z krzaków wyglądam... Myśleliśmy, że coś będziemy w nowym roku kombinować..., chociaż nie wiem co, bo lekarze po 4 stymulacjach położyli na nas krzyzyk... A tu dzisiaj taki szok. 33 DC i beta 90. I narazie jedyne co mi przyszło do głowy, to mail do Pasnika, bo miałam od niego zalecenia do transferu i nie wiem co robić w takiej sytuacji. Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jestem w strasznym szoku. Nigdy, przenigdy nie miałam pozytywnego sikańca ani bety. Jejku, mój mózg jest odrętwiały, co ja teraz powinnam zrobić...