reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pierwszy zastrzyk Gonalu zrobiony, oczywiście nie poszło tak szybko, bo pierwszy raz w życiu robiłam taki zastrzyk, a nawet nigdy nie widziałam jak inni robią, więc z 5 min patrzyłam na tą igłę że strachem w oczach, ale później zadzwoniłam do mojego kochanego, przyszłego taty naszego przyszłego dziecka, powiedzialam że nie mogę wbić i żeby mnie zdenerwował i zaraz było po wszystkim, nikt jak on nie potrfi mnie denerwować. Wiedział co powiedzieć, żebym to raz dwa wbiła. Takze w srode pierwszy podgląd jajeczek.

Kochane, ja jeszcze z jednym pytaniem, bo w nocy mi naszło i głowiłam się trochę... Czy dalej mogę brać dostinex i metforminę? Skontaktuję się z diabetologiem, ale on raczej nie odpowiada zbyt szybko.

Co do dostinexu to się nie wypowiem ale metformine bralam do 15-16 tyg więc jest ok :)
No i gratuluję naturalsa!

@Ela86 gratuluję synka!

@JoannaRak @Majaaa i inne betujace dziewczyny mocne kciuki za was!

@Kurcia jak się czujesz?

Krew pobrana. Wyniki wieczorem... Sikaniec mnie pozbawil nadzieji calkiem ale moze cud sie zdarzy.... Powodzenia wszystkim testujacym ;)

Ja tak nieśmiało z krzaków wyglądam... Myśleliśmy, że coś będziemy w nowym roku kombinować..., chociaż nie wiem co, bo lekarze po 4 stymulacjach położyli na nas krzyzyk... A tu dzisiaj taki szok. 33 DC i beta 90. I narazie jedyne co mi przyszło do głowy, to mail do Pasnika, bo miałam od niego zalecenia do transferu i nie wiem co robić w takiej sytuacji. Wiem, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale jestem w strasznym szoku. Nigdy, przenigdy nie miałam pozytywnego sikańca ani bety. Jejku, mój mózg jest odrętwiały, co ja teraz powinnam zrobić...:baffled:
Kochana gratuluję.... Będą piękne święta niech beta pięknie przerasta ✊✊✊❤❤❤

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
GRUDZIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-12-07 JoannaRak beta !!
2018-12-11 Malinka1989 termin porodu
2018-12-18 chlopkers USG III trymestru
2018-12-18 ilmenau podglądanie maluszka ❤️
2019-12-19 Pat1980ka termin porodu
2018-12-26 ona232 termin porodu
2018-12-29 redferrari wizyta u gin prowadzącego ciążę
2019-01-04 Netiaskitchen termin porodu
2019-01-04 ilmenau badanie echa serca
2019-01-13 Gotart termin porodu
2019-01-17 Gosia892 termin porodu
2019-01-21 Koniczyna82 termin porodu
2019-02-06 redferrari termin porodu
2019-02-22 Justin87 termin porodu
2019-03-04/08 chlopkers termin porodu
2019-03-04/09 sunrisea termin porodu
2019-04-08 ilmenau termin porodu
2019-04-16 lafantynka termin porodu
2019-06-11 Never give up termin porodu
2019-02-28 adansonia termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

reklama
Hej,
@JoannaRak Kochana ogromne i mocne kciuki za super ciążową, niepozostawiającą wątpliwości betę, Kochana. :D ❤️ ❤️ ❤️ jak również za pozostałe betujące, które nie wpisały się do kalendarza.

@Dgd jak pięknie, takie prezenty mikołajkowe, to super sprawa. :D Zastanawiam się jakbym się poczuła po tych wszystkich przygodach z IVF, jakbym miała nagle naturalsa. :)

Dziewczęta, proszę się wpisywać do kalendarza lub pisać oznaczając mnie w poście z @, bo inaczej tego nie widzę a jestem tak zalatana, że ciężko mi to ogarnąć. :D
Miłego dnia i samych dobrych wieści. ❤️

Do góry