reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Ja się czasem zastanawiam czy aby napewno jest korelacja między tymi wynikami a ilością otrzymanych zarodków. Nam się udało otrzymać pięć zarodków, a lekarz mówił że jak będą dwa to będzie super.Ja się zalamalam jak mi wyszło 0,2 ale potem koleżanka powiedziała żebym zrobiła w innym laboratorium i tam już miałam 0,72 . Nie wiem od czego to zależy, może na innym aparacie robią.
Pójdźka
GratulujeBeta 212 -11dpt!!!!! 9dpt było 89,90. Ale się cieszę oby wszystkie niebawem mogły się tak cieszyć!!
Śliwka12345
Masakra to aż szok że może aż taka różnica wyjść. Ja też się zastanawiam czy gdzieś jeszcze nie zrobić. Jak mi wychodowalo 10 komórek z czego zaplodnilo się 6 to byłam w szoku ze Az tak dobry wynik. Lekarka też w szoku. Ciągle nam gadała że jak będą 2 to będzie dobrzeJa się zalamalam jak mi wyszło 0,2 ale potem koleżanka powiedziała żebym zrobiła w innym laboratorium i tam już miałam 0,72 . Nie wiem od czego to zależy, może na innym aparacie robią.
Bardzo, bardzo mi przykro. Który to dzień po transferze? Masz jakiś plan co dalej?Pozbieralam się z podłogi. Nie udało się beta 1.2 taka mi zawsze wychodzi jednostka liczyłam ze nastąpi cud ale cudów nie ma....
sssurykatka
dżoasia
Metforminę może Ci kazać odstawić, bo w PL nie jest to lek dopuszczony w ciąży. Ale w wielu krajach bierze się ją do końca ciąży i nie szkodzi. Zapobiega wczesnym poronieniom i np cukrzycy ciążowej. Ja bym chyba brała Dostinex może zmniejsz do pół tabl i zobaczysz co gin powie. Kiedy powtóreczka betki???Kochane, ja jeszcze z jednym pytaniem, bo w nocy mi naszło i głowiłam się trochę... Czy dalej mogę brać dostinex i metforminę? Skontaktuję się z diabetologiem, ale on raczej nie odpowiada zbyt szybko.
Zdróweczka@Dgd gratuluję cudu mocno zaciskam za piękny przyrost i pozytywne zakończenie.
Dla betujących kciuki zaciśnięte
Mnie dopadło choróbsko i z zapaleniem krtani leżę plackiem na zwolnieniu. Mam zakaz gadania.
Miłego dnia Kochane
Kurcia myślę o Tobie :* Powodzenia w poniedziałek. Betę kazali spr? Dla spokoju sprawdź czy spada jak powinna. Dokładnie - ten długi czas i nadzieja, która gaśnie stopniowo jest chyba lepsze od takiej nagłej wiadomości.W poniedzialek.
Chyba ten dlugi czas diagnozy troche pomogl bo oswajalam sie z tym stopniowo.
10 dzien po transferze 3 dniowego zarodka... Nie mam planu co dalej. Wizyta u lekarza zostaly nam 2 mrozaczki 5 dniowe ale jakiej klasy nie wiem nic nie wiem... Nie wiem czego sie nawet zlapac co zbadac przed 2 podejsciem...Bardzo, bardzo mi przykro. Który to dzień po transferze? Masz jakiś plan co dalej?
reklama
Planu nie mam wizyta u lekarza i nie wiem co dalej. Mam mrozaczki ale nie wiem jak pomoc im w tym zeby sie udalo co zbadac nie wiem ciekawe co lekarz powie czy cos w ogole zleci...Przykro mi @Kamaaa. Masz plan co dalej?
Podziel się: