reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra - która miała mega krwiaka drzwi drzwi z młodym w macicy i się wszystko dobrze ułożyło? Uspokajać tu biedeoneczkę! ;)

Biedra,ja na szszcescie nie mialam ...ale miala prawie cala stara armia bb i to takie ze po nogam im sie godzinami lalo. Konczylo sie karetkami,szpitalami ...horror byl. Maja wszystkie zdrowe dzieci. Musisz lezec i czekac az cholera sie wchlonie.Musi byc dobrze.

Dobra - która miała mega krwiaka drzwi drzwi z młodym w macicy i się wszystko dobrze ułożyło? Uspokajać tu biedeoneczkę! ;)

Tak jak annemarie pisze musi byc dobrze, biedroneczko a heparyne czy acard masz? Bo to podobno niedobre na krwiaki. Wez sobie magne b6 x 3 dziennie mnie tak lekarz zalecil jak zobaczyl krwiaczka u mnie.

Cześć dziewczyny. Nasza szansa na transfer skończyła się po dzisiejszych badaniach bety :( ja prawie po okresie a beta dalej 160 :(
A konsultowałaś z lekarzem, czemu nie spada?
Ja jutro jadę zbadać betę, mam nadzieje, że u mnie zero, ale moja lekarka powiedziała, że i tak odpuszczamy cykl, żeby organizm wrócił do normy.

@Sol dziekuje za pamiec!!! No teraz czekanie zostalo ale udalo mi sie dogadac z moim lekarzem i piatkowa bete robimy na cito a wiec dwie opcje albo weekend do banii albo bedzie mile zaskoczenie. Ruszam do Niemiec na weekend :) To bedzie 6dpt a wiec cos juz powinno wyjsc.

Czy ktos z Was dziewczyny jest tutaj swiezo po transferze? Moj byl w sobote!

reklama
Do góry