reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobra - która miała mega krwiaka drzwi drzwi z młodym w macicy i się wszystko dobrze ułożyło? Uspokajać tu biedeoneczkę! ;)

Biedra,ja na szszcescie nie mialam ...ale miala prawie cala stara armia bb i to takie ze po nogam im sie godzinami lalo. Konczylo sie karetkami,szpitalami ...horror byl. Maja wszystkie zdrowe dzieci. Musisz lezec i czekac az cholera sie wchlonie.Musi byc dobrze.

Dobra - która miała mega krwiaka drzwi drzwi z młodym w macicy i się wszystko dobrze ułożyło? Uspokajać tu biedeoneczkę! ;)

Tak jak annemarie pisze musi byc dobrze, biedroneczko a heparyne czy acard masz? Bo to podobno niedobre na krwiaki. Wez sobie magne b6 x 3 dziennie mnie tak lekarz zalecil jak zobaczyl krwiaczka u mnie.

Cześć dziewczyny. Nasza szansa na transfer skończyła się po dzisiejszych badaniach bety :( ja prawie po okresie a beta dalej 160 :(
A konsultowałaś z lekarzem, czemu nie spada?
Ja jutro jadę zbadać betę, mam nadzieje, że u mnie zero, ale moja lekarka powiedziała, że i tak odpuszczamy cykl, żeby organizm wrócił do normy.

@Sol dziekuje za pamiec!!! No teraz czekanie zostalo ale udalo mi sie dogadac z moim lekarzem i piatkowa bete robimy na cito a wiec dwie opcje albo weekend do banii albo bedzie mile zaskoczenie. Ruszam do Niemiec na weekend :) To bedzie 6dpt a wiec cos juz powinno wyjsc.

Czy ktos z Was dziewczyny jest tutaj swiezo po transferze? Moj byl w sobote!

reklama
Do góry